Glazen balustrade trapgat in Uden

Glazen balustrade langs trapgat in Uden

Graag wil ik iets delen over ons recente project in Uden waar we een glazen balustrade op maat hebben gemaakt en geplaatst langs een trapgat. Het was een interessant project en ik vertel je graag meer over de details.

Het project

We werden benaderd door een klant in Uden die op zoek was naar een moderne en stijlvolle balustrade langs het trapgat. Na een grondige inspectie en overleg met de klant, besloten we om een glazen balustrade te ontwerpen en te installeren die volledig aan hun eisen zou voldoen.

De glazen balustrade

Glazen balustrade trapgat in Uden

Voor deze specifieke balustrade hebben we gekozen voor rvs palen, waar glas tussen is geklemd met glasklemmen. Dit is niet alleen een stevige oplossing voor een balustrade, maar het geeft ook een moderne en strakke uitstraling.

Lees ook: Glazen balustrade trapgat

Plaatsing op locatie in Uden

Glazen balustrade trapgat in Uden

Onze ervaren monteurs, Henk Jan en Albert, hebben de balustrade geplaatst. Ze waren heel precies en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat de balustrade op de juiste hoogte en op de juiste plek werd geïnstalleerd. Het was geen eenvoudige taak, maar ze hebben het fantastisch gedaan en de klant was meer dan tevreden met het resultaat.

Lees ook: Glazen balustrade langs trapgat in Heerhugowaard

Voordelen glazen balustrade

Een glazen balustrade heeft verschillende voordelen. Het zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar het geeft ook een gevoel van ruimtelijkheid en licht in de ruimte. Bovendien biedt het ook veiligheid en bescherming tegen valpartijen.

Maatwerk

Glazen balustrade trapgat in Uden

Als een van de toonaangevende aanbieders van maatwerk op het gebied van balustrades, begrijpen we de unieke eisen van onze klanten. We werken graag met verschillende materialen, kleuren en ontwerpen om een uniek product te creëren dat past bij de stijl van de woning en de persoonlijke smaak van de klant.

Kortom, het was een fantastisch project om aan te werken en we zijn blij dat we onze klant in Uden hebben kunnen helpen bij het creëren van een moderne, stijlvolle en veilige balustrade langs hun trapgat. Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte balustrade voor jouw woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.

Lee ook: Glazen balustrade langs vide in Soerendoen of Glazen balustrade vide