balustrade op dakterras in Katwijk

Balustrade op dakterras in Katwijk

Stel je voor: een schilderachtig dakterras in Katwijk, waar je kunt ontspannen, genieten van het uitzicht en in alle privacy van de zon kunt genieten. Dat is precies wat we hebben gecreëerd voor een van onze klanten in Katwijk. Een op maat gemaakte balustrade die het dakterras omlijst, voor zowel veiligheid als stijl.

Striphekwerk en Glazen Balustrade

balustrade op dakterras in Katwijk

Deze balustrade is een combinatie van functionaliteit en elegantie. We hebben gekozen voor een striphekwerk dat duurzaam is en stevige ondersteuning biedt. Dit striphekwerk is aangevuld met een stijlvolle glazen balustrade. Het gebruik van glas zorgt ervoor dat het uitzicht behouden blijft, terwijl het dakterras veilig is afgebakend.

Lees ook: Glazen balustrade met matglas in Amsterdam

Matglas voor Privacy

balustrade op dakterras in Katwijk

De glazen balustrade is voorzien van matglas, wat een vleugje privacy toevoegt aan het dakterras. Het matglas zorgt ervoor dat de bewoners kunnen genieten van de zon zonder zich bloot te geven aan nieuwsgierige blikken. Het is een perfecte balans tussen openheid en privacy.

Lees ook: Meer privacy op dakterras in Delfgauw

Een Zonovergoten Toevluchtsoord

balustrade op dakterras in Katwijk

De eigenaren van dit dakterras wilden een plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Dankzij de nieuwe balustrade hebben ze nu een zonovergoten toevluchtsoord waar ze kunnen ontspannen, een boek kunnen lezen of gewoon van het uitzicht kunnen genieten. De balustrade biedt niet alleen veiligheid, maar ook de vrijheid om volledig te ontspannen.

Op Maat Gemaakt voor Katwijk

balustrade op dakterras in Katwijk

Elk project is uniek, en deze balustrade is speciaal ontworpen voor het prachtige Katwijk. De materialen en het ontwerp zijn zorgvuldig uitgekozen om perfect te passen bij de omgeving. Dit is geen standaard balustrade; dit is een op maat gemaakt kunstwerk.

Lees ook: Glazen balustrade langs trapgat in Uden

Veiligheid Boven Alles

balustrade op dakterras in Katwijk

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Deze balustrade is zorgvuldig geïnstalleerd en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Dit betekent dat de bewoners van Katwijk zich geen zorgen hoeven te maken terwijl ze genieten van hun dakterras. Veiligheid en gemoedsrust gaan hand in hand.

Contacteer Ons Voor Jouw Project

Wil je ook een op maat gemaakte balustrade voor jouw dakterras in Katwijk of ergens anders? Neem contact op met ons, en ontdek wat we voor jou kunnen doen. We hebben de ervaring en expertise om aan al jouw behoeften te voldoen en een toevluchtsoord te creëren waar je kunt ontspannen en genieten van de zon.

Lees ook: Prachtige glazen balustrades; 3 inspirerende projecten