balustrade staal Amsterdam

Balustrade van staal in Amsterdam

Regelmatig komen we in Amsterdam om balkonhekken en balustrades te monteren. Het is altijd leuk om een montage klus te mogen uitvoeren in onze hoofdstad. De klus van vandaag behelsde het plaatsen van een balustrade van staal op een nieuwe uitbouw. Onze monteur Henk Jan was al eerder op de klus geweest om de situatie in te meten.

De oude situatie

balustrade staal amsterdam

Onze klant heeft de woning aan de achterzijde uitgebouwd. In de oude situatie was er een balkon met een verzinkt stalen hekwerk. Deze is door de klant verwijderd en door de aanbouw is er nu ruimte voor een dakterras. Op het dak zal een houten vlondervloer geplaatst worden, waardoor het dak begaanbaar is.

inmeting in Amsterdam

Nadat de vloer is aangelegd op het dak, is onze monteur Henk Jan op locatie langs geweest om de situatie op te nemen. Op verzoek van onze klant zullen we de nieuwe balustrade aan het bestaande hekwerk van de buren bevestigen. Je zult begrijpen dat dit behoorlijk precies kwam.

Tekening balustrade van staal

We maken van ieder hekwerk een werktekening voor de productie hiervan. Deze krijgen onze klanten ook ter controle. Zo kunnen ze het ontwerp en de maatvoering ook zelf controleren en komt er niemand voor onverwachte verrassingen te staan.

werktekening balustrade van staal

Onze tekenafdeling verwerkt de gegevens van Henk Jan tot een tekening van een balustrade. In overleg is er gekozen om de balustrade met beugels tegen de gevel te monteren. Hierdoor is het risico op lekkage na montage minimaal.

Montage balustrade van staal

Het plaatsen van de balustrade van staal ging zonder problemen. Het hekwerk is binnen een dag gemonteerd, waardoor er een prachtig dakterras en onze klant hier nog jaren van kan genieten.

balustrade staal Amsterdam

De balustrade vind je in onze webshop als balkonhek A03. We hebben het hekwerk op bovenstaande foto aan het bestaande hekwerk van de buren bevestigd. Zoals duidelijk te zien is links op de foto.

balustrade staal Amsterdam

Al met al is het een mooie balustrade geworden. Ben jij ook op zoek naar een mooie stalen balustrade voor je dakterras? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod. We hebben diverse soorten balustrades en kunnen ze voor je op maat maken.

Meer lezen: