balustrade zeil

Balustrade zeil

Ben je op zoek naar een balustrade zeil? Over het algemeen wordt een balustrade zeil gebruikt om een balkon of dakterras af te schermen. In onze webshop vind je een aantal verschillende soorten balustrade zeilen. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Balustrade zeil op maat

balustrade zeil

Een balkondoek of balustrade zeil wordt, zoals ik al even aangaf, over het algemeen gebruikt op een balkon of dakterrass. Dit om bijvoorbeeld uit de wind te kunnen zitten of om te voorkomen dat pottenkijkers het balkon op kunnen kijken.

In onze webshop kun je een balkondoek eenvoudig op maat bestellen. Je geeft de afmetingen op, kiest de kleur en eventueel montagemateriaal en besteld het zeil direct online. Wij zullen het zeil na bestellen voor je op maat vervaardigen uit hoogwaardig PVC zeildoek.

Het zeildoek is van hoge kwaliteit, kleurvast en gaat lang mee. We voorzien het balustrade zeil van inslagringen, waarmee deze makkelijke aan de balustrade bevestigd kan worden.

Meer lezen:

Balkondoek bevestigen

Een balkondoek is makkelijk te bevestigen. We voorzien het zeildoek van ringen, waardoor je het doek met kabelbinders aan je balkonhek of balustrade kunt bevestigen. Om te voorkomen dat het zeildoek gaat klapperen bij harde wind, is het raadzaam om deze door de spijlen (indien van toepassing) te vlechten. We begrijpen dat dit niet altijd kan. Span het zeildoek dan zo strak mogelijk.

Balustrade zeil met fotoprint

Een balustrade zeil met fotoprint is een verfraaiing voor de buurt. De doeken zijn voorzien van fleurige prints en kunnen tevens op maat besteld worden. We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en deze doeken van vlaggenstof zijn daarom 3 jaar kleurvast en kun je er een hoop plezier van hebben.

UPDATE: Momenteel bieden we geen zeildoeken met fotoprint voor balustrades en balkonhekken meer aan in onze webshop.

Meer lezen:

Balkondoek of zeildoeken van Hekwerkwebshop.nl

Naast diverse balustrade zeilen en balkondoeken, vind u in onze webshop ook balkonhekwerk en balustrades op maat. We streven ernaar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken en omheiningen te zijn en werken er dan ook dagelijks aan om ons aanbod te verbeteren.

Ben je op zoek naar een specifiek soort balustrade zeil, maar kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Balkonhekwerk