stalen balustrade in amsterdam

Balustrades in Amsterdam: 2 projecten uitgelicht

In dit blogartikel gaan we het hebben over balustrades in Amsterdam. We zullen twee verschillende projecten uitlichten waarbij een stalen balustrade een belangrijke rol speelt in het ontwerp. Laten we beginnen!

1. Stalen balustrade om dakterras in Amsterdam

stalen balustrade in amsterdam

Het eerste project dat we willen uitlichten is een dakterras op een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam. Om de veiligheid te waarborgen en te voorkomen dat mensen van het terras af vallen, moest er een balustrade geplaatst worden. De klant heeft gekozen voor een standaard balustrade. Het moest een ontwerp zijn dat past bij de stijl van het gebouw en dat een bijdrage levert aan de uitstraling van het terras.

Daarom is er gekozen voor een stalen balustrade die perfect past bij de uitstraling van het gebouw. De balustrade is op maat gemaakt en geeft een mooi contrast met de natuurlijke materialen van het dakterras. Door het gebruik van staal is de balustrade ook erg stevig en duurzaam.

Lees alles over het project: Stalen balustrade in Amsterdam

2. Balustrades van staal in Amsterdam

balustrade staal Amsterdam

Het tweede project dat we willen uitlichten is een moderne woning in Amsterdam. Bij deze woning was het belangrijk om een veilige balustrade te plaatsen om een dakterras op een uitbouw.

Daarom is er gekozen voor een balustrade van staal die naadloos aansluit bij de uitstraling van de woning. De balustrade is ontworpen met slanke stalen spijlen die een minimalistische en elegante uitstraling geven. Door het gebruik van staal is de balustrade ook erg sterk en duurzaam.

Lees meer over het project: Balustrade van staal in Amsterdam

Sterke uitstraling door eenvoud

Beide projecten laten zien hoe een balustrade niet alleen functioneel kan zijn, maar ook een belangrijke rol kan spelen in het ontwerp van een gebouw. Door te kiezen voor een balustrade die past bij de stijl en uitstraling van het gebouw, wordt de esthetische waarde van het gebouw verhoogd en wordt een veilige omgeving gecreëerd.

Balustrades in Amsterdam

We hopen dat deze twee projecten je hebben geïnspireerd om na te denken over de rol van balustrades in het ontwerp van gebouwen. Of je nu een historisch pand of een moderne woning hebt, er zijn altijd mogelijkheden om een balustrade te integreren in het ontwerp en zo een veilige en esthetisch aantrekkelijke omgeving te creëren.

Meer lezen: Balustrade laten maken