stalen balustrade in amsterdam

Stalen balustrade in Amsterdam

Vandaag wil ik jullie vertellen over een recent project dat we hebben voltooid. We hebben onlangs een stalen balustrade op maat gemaakt en geïnstalleerd op een dakterras in Amsterdam. Het was een interessant project, en we zijn blij met het resultaat!

Het project

De balustrade is ontworpen om veiligheid en esthetiek te bieden aan het dakterras. We hebben de balustrade op maat gemaakt om perfect te passen bij de behoeften van de klant en de afmetingen van het dakterras. Het was een uitdagende klus, maar we zijn erin geslaagd om een product te leveren dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Productie stalen balustrade

Na het ontwerpen van de balustrade, zijn we begonnen met het laswerk. We hebben een ervaren team van vakmensen die precies weten hoe ze het laswerk moeten uitvoeren om ervoor te zorgen dat de balustrade sterk en veilig is. Nadat het laswerk was voltooid, hebben we de balustrade thermisch verzinkt om corrosie te voorkomen. Dit is een belangrijk proces dat ervoor zorgt dat de balustrade bestand is tegen de elementen, vooral in een stad als Amsterdam waar de luchtvochtigheid hoog kan zijn.

Lees ook: Hoe wordt een stalen balustrade gemaakt?

Afwerking

Vervolgens hebben we de balustrade gepoedercoat in de kleur antraciet. Dit proces geeft de balustrade een esthetisch aantrekkelijke afwerking die perfect past bij de stijl van het dakterras. Bovendien zorgt de poedercoating ervoor dat de balustrade duurzaam is en bestand is tegen krassen en beschadigingen.

Montage stalen balustrade in Amsterdam

Nadat we de balustrade hadden afgewerkt, was het tijd om deze te installeren. Onze monteurs hebben de balustrade op de 4e verdieping gemonteerd. Dit was geen eenvoudige taak, maar ons team heeft de klus geklaard met professionaliteit en precisie. Het installatieproces duurde enkele uren, maar het eindresultaat was het allemaal waard.

Lees ook: Dakterras op aanbouw in Heemstede

Eindresultaat

stalen balustrade

Al met al zijn we erg trots op het werk dat we hebben geleverd. De klant is tevreden met de balustrade en het past perfect bij het dakterras. We hopen dat de balustrade de klant vele jaren veiligheid en esthetisch plezier zal bieden.

Dank je wel voor het lezen van mijn blogpost! Als je vragen hebt over het proces of als je meer wilt weten over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Meer lezen: