fietsenhok kopen

Fietsenhok kopen

Ben jij op zoek naar een fietsenhok en wil je die online kopen? Dat kan! We hebben in onze webshop diverse soorten fietsenstallingen die geschikt zijn voor jouw fiets of scooter. We maken onze stallingen op maat, waardoor maatwerk mogelijk is.

Wat is een fietsenhok?

Heel kort door de bocht is een fietsenhok een overkapping of schuurtje waar je jouw fiets in kunt zetten. Ze worden veel gebruikt bij bedrijven, openbare gebouwen en thuissituaties. De belangrijkste functie van een fietsenhok is het beschermen van je fiets tegen weersinvloeden. Wanneer jouw fiets altijd maar buiten staat, gaat deze erg snel achteruit. Je fiets kan gaan roesten en werkt niet meer naar behoren.

Voordelen van een fietsenhok?

Het voordeel van een fietsenhok is dat weersinvloeden als regen en wind geen vat op je fiets krijgen. Je fiets staat beschermd onder een overkapping en gaat hierdoor langer mee, dan wanneer deze altijd maar buiten staat. Omdat wij onze fietsenhokken op maat maken van staal, zijn deze stevig en stabiel en gaan ze jarenlang mee. De stallingen zijn onderhoudsvrij en kunnen naar jouw wensen worden aangepast.

Meer lezen:

Fietsenhok op maat kopen

Ben jij op zoek naar een fietsenhok? Dan kun je die eenvoudig online kopen in onze webshop. Hoe gaat dit in zijn werk? Je kiest allereerst het door jouw gewenste model stalling en geeft kenmerken als de afmetingen, afwerking en of je het fietsenhok al dan niet wilt kunnen afsluiten.


Wij maken op basis van je aanvraag een passende offerte. Als je het eens bent met de prijs van het fietsenhok, kun je deze direct online kopen. Onze tekenafdeling maakt dan een productietekening van de stalling. Deze krijg je altijd per mail ter controle, zodat je het ontwerp en en de maatvoering kunt controleren. Als we overeenstemming hebben gevonden, zullen we de stalling voor je produceren uit staal.

Fietsenhok laten plaatsen

Je kunt er voor kiezen je fietsenhok zelf te plaatsen, maar natuurlijk kun je dit ook overlaten aan onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs op de stalling op de gewenste plek te monteren.

Fietsenhok kopen bij Hekwerkwebshop.nl

Een fietsenhok kopen doe je dus eenvoudig online in onze webshop. Ben je op zoek naar een specifiek soort fietsenhok? Neem dan gerust contact met ons op, wellicht kunnen we je verder helpen bij jouw zoektocht naar een passende oplossing.

Wellicht vind je dit ook interessant: