stalen fietsenstalling

Stalen Fietsenstalling

Ben je op zoek naar een stalen fietsenstalling? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop. We hebben diverse fietsenstallingen in ons assortiment en maak deze opmaat in de werkplaats in Nederland. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheid.

Wil jij je fietsen of scooters beschermen tegen weersinvloeden als regenen? Dan is een fietsenstalling precies wat je zoekt. Dankzij de stalling is je fiets beschermt tegen het weer en gaat deze langer mee. Omdat we de overkapping van staal maken, is deze sterk en stabiel en kan die tegen een stootje.

Vergelijkbaar:

Stalen fietsenstalling

Het voordeel van een stalen fietsenstalling is dat deze stevig en stabiel is. Dankzij het thermisch verzinken, is het staal beschermd tegen roestvorming en heeft ook de overkapping een lange levensduur. Het is natuurlijk mogelijk volgende fietsenstalling te laten coaten in een kleur naar keuze. Er zijn diverse kleuren mogelijk. Wil je weten welke dit zijn? Vraag dan gerust onze kleurkaart op.

Montage fietsenstalling

montage fietsenstalling

Het is niet moeilijk om een stalen fietsenstalling te plaatsen. Veel van onze klanten doen dat dan ook gewoon zelf. We leveren de stallingen in Nederland en Belgiƫ met bijbehorende montagebenodigdheden. Ook is de fietsenstalling voorzien van een bouwtekening.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het plaatsen of monteren van de fietsenstalling over te laten om onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jou op locatie langs met een bus vol gereedschap om de stalling te monteren. Dankzij de jarenlange ervaring van de monteurs, staat de fietsenstalling in no time.

Stalen fietsenstalling kopen

Een stalen fietsenstalling kun je dus eenvoudig online bestellen in onze webshop neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. Ben je opzoek naar een specifieke fietsenstalling, Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer lezen: