Franse balkons met glas in Twello

Franse balkons met glas in Twello

We hebben onlangs prachtige Franse balkons met glas op maat gemaakt voor een tevreden klant in het mooie Twello. Ik kan niet wachten om je alles te vertellen over deze geweldige toevoeging aan hun woning. En we hebben zelfs wat eindresultaat foto’s om het helemaal compleet te maken!

Plaatsing Franse balkons in Twello

Franse balkons met glas in Twello

Onze getalenteerde monteurs, Maarten en Albert, hebben met zorg en precisie de Franse balkons geplaatst bij verschillende buren in Twello. Deze balkons zijn de perfecte mix van functionaliteit en stijl, waardoor ze een echte eyecatcher zijn voor elke woning.

Lees ook: Top 5 stalen Franse balkonhekken

Franse balkons met glas en RVS

Wat deze Franse balkons zo uniek maakt, is het gebruik van glas in combinatie met horizontale RVS liggers. Dit creëert een moderne en strakke uitstraling, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een open en luchtig gevoel. Het glas wordt stevig tussen de liggers geklemd, waardoor er geen storende elementen zijn die het uitzicht belemmeren.

Op maat gemaakt

Franse balkons met glas in Twello

Door de Franse balkons op maat te maken, kunnen we ervoor zorgen dat ze perfect passen bij de specifieke afmetingen en stijl van elke woning. Of je nu een traditioneel huis met een rustieke uitstraling hebt of een moderne villa met een minimalistische esthetiek, wij zorgen ervoor dat het Franse balkon naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Lees ook: Glazen Frans balkon

Naast het feit dat ze er geweldig uitzien, hebben deze Franse balkons ook praktische voordelen. Ze bieden een extra laag beveiliging voor jouw woning, zonder concessies te doen aan het uitzicht. Je kunt genieten van frisse lucht en een gevoel van vrijheid, terwijl je toch veilig bent.

Onze glazen Franse balkons zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de tand des tijds. Het glas is van topkwaliteit en is ontworpen om duurzaam en stevig te zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schade of vervaging door de weersomstandigheden.

Lees ook: Frans balkon laten maken

Maatwerk glas balustrades

Franse balkons met glas in Twello

Bij het ontwerpen en plaatsen van deze Franse balkons hebben we ook rekening gehouden met de wettelijke veiligheidsvoorschriften. We willen ervoor zorgen dat jij en je gezin veilig kunnen genieten van de voordelen van een Franse balkon. Daarom voldoen al onze balkons aan de geldende normen en worden ze zorgvuldig geïnstalleerd door onze ervaren monteurs.

Lees ook: Hoe wordt een Frans balkonhek gemaakt?

Vragen of advies

Twijfel je nog over het plaatsen van een Frans balkon? Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw woning. We begrijpen dat het een belangrijke beslissing is, en we willen ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog een kijkje in onze webshop en ontdek de mogelijkheden van Franse balkons met glas. Laat je inspireren door de foto’s van onze recente geleverde hekwerken en balustrades.