Glazen balustrade op splitlevel in Lelystrad

Glazen balustrade op splitlevel in Lelystad

In dit blog artikel zal ik je meer vertellen over een project dat we onlangs hebben afgerond: een glazen balustrade op een splitlevel in Lelystad. Ik zal je meer vertellen over de details van dit project en hoe we het hebben aangepakt.

De aanvraag

We werden benaderd door een klant in Lelystad die op zoek was naar een glazen balustrade voor zijn splitlevel woning. Na een bezoek aan de woning en een overleg met de klant, besloten we om een glazen balustrade op maat te maken en te leveren en plaatsen.

Lees ook: Glazen balustrade vide

Soort balustrade

Voor deze specifieke balustrade hebben we gekozen voor rvs palen, waar glas tussen is geklemd met glasklemmen. Dit geeft niet alleen een strakke uitstraling, maar het is ook een duurzame en stevige oplossing voor een balustrade.

Plaatsen in Lelystad

Glazen balustrade op splitlevel in Lelystrad

Onze ervaren monteurs, Henk Jan en Albert, hebben de balustrade geplaatst. Dit vereiste nauwkeurigheid en precisie om ervoor te zorgen dat de balustrade op de juiste hoogte en op de juiste plek werd geïnstalleerd. Ze hebben uitstekend werk verricht en de klant was meer dan tevreden met het eindresultaat.

Voordelen glazen balustrade

Een glazen balustrade heeft verschillende voordelen. Het is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar het geeft ook een gevoel van ruimtelijkheid en licht in de ruimte. Daarnaast biedt het ook veiligheid en bescherming tegen valpartijen.

Lees ook: Voordelen glazen balustrade

Maatwerk

Een van de voordelen van het werken met ons is dat we maatwerk kunnen bieden. We kunnen een balustrade maken die perfect past bij de wensen en eisen van onze klant. Dit betekent dat we kunnen werken met verschillende materialen, kleuren en ontwerpen om een uniek product te creëren dat past bij de stijl van de woning en de persoonlijke smaak van de klant.

Al met al was dit een interessant project om aan te werken en we zijn blij dat we onze klant hebben kunnen voorzien van een mooie, veilige en duurzame glazen balustrade. Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een balustrade voor jouw woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Lees ook: Balustrade glas kopen