balustrade glas kopen

Balustrade glas kopen

Ben jij op zoek naar balustrade glas? Je kunt balustrade glas eenvoudig online kopen in onze webshop. We hebben diverse soorten glas in ons assortiment. Denk hierbij aan gelaagd, gelaagd en gehard en gehard glas. We maken dit glas voor je op maat in de door jouw gewenste afmetingen.

Glas gesneuveld?

Heb jij een balustrade met glas gemonteerd en is het om wat voor reden dan ook gesneuveld? Dan kun je in onze webshop eenvoudig nieuw balustrade glas kopen.

Is een glazen balustrade wel veilig?

We snappen dat je na het zien van bovenstaande foto’s, je wellicht afvraagt of een glazen balustrade wel veilig is? Dit glas is gesneuveld door een ondeugdelijke montage van een glazen balustrade. Onze klant had zelf een balustrade gemonteerd op terrastegels. Deze glas balustrade is tijdens een flinke herfst storm van het dakterras afgewaaid.

De klant heeft nadat de balustrade van het dak is gewaaid, contact met ons op genomen om mee te denken over een oplossing. We hebben voor de klant een nieuwe balustrades gemaakt en deze met chemische ankers in de gevel van de woning gemonteerd. Zie hieronder het eindresultaat:

Glazen balustrade zelf plaatsen of laten plaatsen

Je hebt hierboven kunnen lezen wat het belang is van een deugdelijke plaatsing van een glazen balustrades. Heb je twijfels over de plaatsing van je glazen balustrade, besteed dit dan altijd uit. Laat de plaatsing over aan ervaren monteurs. Zij weten wat ze doen en kunnen je tevens van een passend advies voorzien.

Balustrade glas kopen van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop kun je eenvoudig balustrade glas kopen, maar ook complete glazen balustrades. We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment. We maken de balustrades op maat, waardoor we altijd een passende oplossing hebben voor jouw situatie. Neem geruste eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Meer lezen:

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.