Montage stalen balustrade

Montage van een stalen balustrade

Hey hallo daar! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Vandaag wil ik graag met je praten over de montage van een stalen balustrade. In deze video zie je hoe onze monteurs Henk Jan en Albert een stalen balustrade plaatsen op een aanbouw.

Video: Montage van een stalen balustrade


Het is echt geweldig om te zien hoe de monteurs te werk gaan. Ze zijn allebei echte professionals en hebben veel ervaring in het plaatsen van balustrades. Het is duidelijk dat ze weten wat ze doen en dat ze zorgvuldig te werk gaan.

Stalen balustrade op maat

De balustrade die ze plaatsen is van staal en past perfect bij de stijl van de aanbouw. Het is echt een mooie toevoeging aan het gebouw en het zorgt voor een extra stukje veiligheid op het balkon. Want dat is natuurlijk waar een balustrade voor dient.

Het is indrukwekkend om te zien hoe de monteurs de balustrade bevestigen. Ze zorgen ervoor dat deze stevig vast zit en dat er geen speling is. Het is duidelijk dat ze hier veel aandacht aan besteden en dat ze geen enkel detail over het hoofd zien.

Productie van de stalen balustrade

Eerder hebben we een video gedeeld waarin je ziet hoe Ruud de stalen balustrade maakt. Het is dezelfde balustrade als die geplaatst wordt door Henk Jan en Albert.

Lees ook: Hoe wordt een stalen balustrade gemaakt?

Een stalen balustrade laten plaatsen?

Als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor de montage van een stalen balustrade, dan kan ik je ons bedrijf Hekwerkwebshop.nl zeker aanbevelen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van verschillende soorten balustrades.

We kunnen je ook adviseren over de verschillende opties die beschikbaar zijn en helpen bij het kiezen van de juiste balustrade voor jouw specifieke situatie. Op die manier weet je zeker dat je een balustrade krijgt die niet alleen mooi is, maar ook veilig en functioneel.

Nou, dat was het voor vandaag! Ik hoop dat je genoten hebt van deze korte blog en dat je nu een beter beeld hebt van de montage van een stalen balustrade. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees ook: Metalen balustrades of Balustrade laten maken