balkonhek op maat

RUUD MAAKT: Een balkonhek op maat

In deze video zie je hoe Ruud een sierlijk balkonhek op maat maakt. Het hekwerk van staal is voorzien van smeedijzeren krullen. Het hekwerk is bestemd voor een klein balkon en zal worden gepoedercoat in een kleur passend bij de woning van onze klant.

Video: Ruud maakt een balkonhek op maat

Vind je het leuk om meer van deze productie video’s te bekijken? Ruud maakt dagelijks mooie producten van staal. Bekijk bijvoorbeeld eens deze video waarin hij een hekwerk voor een Frans balkon maakt. Een andere leuke video is deze waarin het een stalen balustrade maakt.

Wat is een balkonhek?

Een balkonhek is een hekwerk dat op een balkon wordt gebruikt als valbeveiliging. Een dergelijk hekwerk wordt ook wel een balustrade genoemd. In onze webshop vind je balustrades in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan glazen balustrades, balustrades van staal en aluminium balustrades. We hebben een uitgebreid assortiment en maken het balkonhek op maat. Daardoor kun je het precies passend in jouw situatie bestellen.

Balkonhek op maat laten maken

Je kunt een balkonhek op maat eenvoudig online aanvragen. Hoe gaat dit in zijn werk? Je kiest allereerst het door jouw gewenste type hekwerk, vervolgens geef je kenmerken als de hoogte, lengt een afwerking op. We zullen op basis van je aanvraag een offerte voor je maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Na jouw akkoord zullen we het balkonhek uitwerken op papier. Deze werktekening ontvang je van ons ter controle per mail. Deze kun je controleren op ontwerp en maatvoering, waarna een van onze lassers het hekwerk zal maken. Wie weet last Ruud hem wel in elkaar.

Montage op locatie

Het is mogelijk om het hekwerk door een van onze ervaren monteurs te laten monteren. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het hekwerk op jouw balkon te plaatsen. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en is het hekwerk in een mum van tijd geplaatst.

Meer lezen: