RVS schoorsteenkap

RVS Schoorsteenkap

Ben jij op zoek naar een RVS schoorsteenkap? Dan heb je die nu gevonden! We hebben in onze webshop vooral RVS schoorsteenkappen. We maken de kappen uit maat uit platen RVS en kunnen deze eventueel bij jouw komen monteren. Neem gerust een kijkje in onze shop en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Wat is een schoorsteenkap?

Een schoorsteenkap is een dakje op je schoorsteen. Het voorkomt dat regenwater in de schoorsteen kan komen. Daarnaast verbetert het de trek in je schoorsteen. De rookgassen worden beter afgevoerd en blijven niet in de woning hangen.

Is een schoorsteenkap nodig?

Het belang van een schoorsteenkap wordt vaak onderschat. Wanneer je deze weglaat kunnen er vogels nesten in je schoorsteen. Ook kan regenwater in je schoorsteen komen. Dit geeft veel problemen! Denk hierbij aan schimmel en mos in je schoorsteen, maar ook aan ophoping van vuil. Wanneer dit uit de hand loopt, kan het uiteindelijk leiden tot een schoorsteen brand. Dit moet voorkomen worden!

RVS schoorsteenkap op maat

In onze webshop vind je diverse schoorsteenkappen. We maken de kappen op maat. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. We kunnen de kappen van RVS bijvoorbeeld voorzien van een gaaswerk. Dit om te voorkomen dat vogels in je schoorsteen kunnen komen. Heb jij idee├źn voor jouw nieuwe schoorsteenkap? Laat het ons gerust weten en we denken graag met je mee.

Montage RVS schoorsteenkap

Je kunt de montage van een schoorsteenkap zelf uitvoeren, of overlaten aan een van onze ervaren monteurs. We begrijpen dat de locatie van de RVS schoorsteenkap de nodige uitdagingen met zich mee brengt. We komen de kappen met een hoogwerker monteren, zodat we makkelijk bij je schoorsteen kunnen komen.

RVS schoorsteenkap van Hekwerkwebshop.nl

Heb jij interesse in een RSV schoorsteenkap? Neem dan gerust een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door ons aanbod. Naast kappen vind je tevens een uitgebreid aanbod stookrooster, haardhout en houtbergingen.

Meer lezen: