balkonhek met buikspijlen op erker in Doorn

Sierlijk balkonhek met buikspijlen op erker in Doorn

Een erker is een prachtige toevoeging aan een woning, maar het kan ook een onveilige plek zijn. Zeker als er kleine kinderen of huisdieren in huis zijn. Een balkonhek met buikspijlen is een perfecte oplossing om de erker te beveiligen zonder afbreuk te doen aan de sierlijkheid.

Onlangs hebben we voor een klant in Doorn een stalen balkonhek met buikspijlen gemaakt. Het hekwerk is perfect afgestemd op de stijl van de erker en geeft de woning een chique uitstraling.

Thermisch verzinkt en gepoedercoat

Het balkonhek is thermisch verzinkt en gepoedercoat in de kleur zwart. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden en corrosie. Hierdoor kan de klant jarenlang plezier van het balkonhek hebben zonder dat het onderhoud nodig heeft.

Lees ook: Frans buikspijl balkonhekwerk

Montage door onze vakkundige monteurs

Onze monteurs Henk Jan en Maarten hebben het balkonhek op de erker geplaatst. Zij hebben jarenlange ervaring met het monteren van stalen hekwerken en zorgen voor een vakkundige installatie.

De voordelen van een balkonhek met buikspijlen op een rijtje:

balkonhek met buikspijlen op erker in Doorn
  • Veiligheid voor kinderen en huisdieren
  • Sierlijk en stijlvol
  • Duurzaam en onderhoudsarm
  • In diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar

Een balkonhek met buikspijlen is een waardevolle investering voor je woning. Het verhoogt de veiligheid, geeft je erker een prachtige uitstraling en is nagenoeg onderhoudsvrij.

Lees ook: Top 5 stalen Franse balkonhekken

Ben je op zoek naar een balkonhek met buikspijlen voor je erker in Doorn of omgeving?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag je wensen en adviseren je over de mogelijkheden.

In dit blogartikel hebben we je meer verteld over de voordelen van een balkonhek met buikspijlen en over het project dat we in Doorn hebben gerealiseerd. We hopen dat je dit artikel inspirerend vond.

Naast Doorn zijn we ook actief in de rest van Nederland. We leveren en monteren balkonhekken met buikspijlen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Groningen en Zwolle.

Mocht je nog vragen hebben of wil je een vrijblijvende offerte opvragen, dan kun je contact met ons opnemen via 036 84 54 240 of info@hekwerkwebshop.nl.

We helpen je graag verder!

Lees ook: Balkonhek vervangen