balustrade van staal in Zandvoort

Stalen balustrade en trap in Zandvoort

In Zandvoort hebben we voor een klant een stalen balustrade en trap gemaakt. De balustrade is geplaatst op een uitbouw en de trap is tegen de uitbouw gemonteerd. De klant kan door middel van de trap op de uitbouw komen. Boven aan de trap hebben we een looppoort gemaakt.

Aanvraag trap en balustrade

balustrade van staal in Zandvoort

De klant benaderde ons met de vraag of we een balustrade en trap konden maken voor zijn uitbouw. De klant wilde een balustrade en trap die veilig waren en ook een mooie uitstraling hadden.

Het ontwerp

We hebben samen met de klant een ontwerp gemaakt voor de balustrade en trap. Het ontwerp was gebaseerd op de wensen van de klant. De balustrade is gemaakt van stalen kokers en spijlen. De kokers zijn 40 millimeter dik en de spijlen zijn 10 millimeter dik. De balustrade is verzinkt en gepoedercoat in de kleur zwart.

De trap is gemaakt van stalen kokers en meranti traptreden. De kokers zijn 40 millimeter dik en de traptreden zijn 40 millimeter dik. De trap is verzinkt en gepoedercoat in de kleur zwart.

Lees ook: Houtlook balustrade van staal in Rijswijk

Realisatie

De balustrade en trap zijn in onze eigen werkplaats gemaakt. We hebben de kokers en spijlen op maat gesneden en gelast. Na het lassen zijn de balustrade en trap verzinkt en gepoedercoat.

Plaatsing in Zandvoort

balustrade van staal in Zandvoort

Onze monteurs Henk Jan en Albert hebben de balustrade en trap geplaatst. De monteurs hebben de balustrade en trap zorgvuldig geplaatst en degelijk bevestigd.

Lees ook: Balustrade op dakterras in Katwijk

Resultaat

balustrade van staal in Zandvoort

De klant is blij met het resultaat. De balustrade en trap zijn mooi en veilig. De klant kan nu veilig op de uitbouw komen.

We zijn trots op het resultaat van dit project. De balustrade en trap zijn mooi, veilig en passen perfect bij de uitbouw. We zijn blij dat de klant blij is met het resultaat.

Lees ook: Balustrade om dakterras in Amsterdam