Stalen balustrade Dordrecht

Stalen Balustrade in Dordrecht

In Dordrecht hebben we voor een klant een mooie stalen balustrade gemaakt. De balustrade is verzinkt en gepoedercoat in de kleur zwart. De balustrade is rond een dakterras geplaatst. De klant is blij met het resultaat.

Aanvraag van de stalen balustrade

Stalen balustrade Dordrecht

De klant benaderde ons met de vraag of we een stalen balustrade konden maken voor zijn dakterras. De klant had een duidelijke visie op hoe hij de balustrade wilde hebben. Hij wilde een balustrade met een moderne uitstraling, die ook veilig was.

Lees ook: Balustrade op een plat dak

Ontwerp

Stalen balustrade Dordrecht

We hebben samen met de klant een ontwerp gemaakt voor de balustrade. Het ontwerp was gebaseerd op de wensen van de klant. De balustrade is gemaakt van stalen kokers en spijlen. De kokers zijn gemaakt van koker 50×30 en de spijlen zijn Ø 16 mm. De balustrade is verzinkt en gepoedercoat in de kleur zwart (RAL 9005).

Lees ook: Balustrade op uitbouw in Berkhout

Realisatie stalen balustrade op maat

Stalen balustrade Dordrecht

De balustrade is in onze eigen werkplaats gemaakt. We hebben de kokers en spijlen op maat gezaagd en gelast. Na het lassen is de balustrade verzinkt en gepoedercoat.

Lees ook: Lassen van een stalen balustrade met sierkrullen

Plaatsing op locatie in Dordrecht

Onze monteurs Albert en Maarten hebben de balustrade op het dakterras geplaatst. De monteurs hebben de balustrade zorgvuldig geplaatst en degelijk bevestigd.

Eindresultaat

Stalen balustrade Dordrecht

De klant is blij met het resultaat. De balustrade is mooi en veilig. De klant kan nu veilig genieten van zijn dakterras. We zijn trots op het resultaat van deze stalen balustrade. De balustrade is mooi, veilig en past perfect bij het dakterras. We zijn blij dat de klant blij is met het resultaat.

Lees ook: Hoe maak je een houten balustrade