balustrade op uitbouw in Berkhout

Balustrade op uitbouw in Berkhout

Je hebt vast wel eens gehoord van een balustrade. Een balustrade is een hekwerk dat dient als afscheiding op een balkon of dakterras. Het is niet alleen praktisch, maar kan ook een mooie toevoeging zijn aan de uitstraling van een woning. In dit blog artikel wil ik je graag meenemen in het proces van het maken en plaatsen van een balustrade op een uitbouw in Berkhout.

Op maat gemaakt

De klant uit Berkhout had specifieke wensen voor de balustrade op zijn uitbouw. Daarom hebben wij als bedrijf een ontwerp gemaakt dat geheel op maat is gemaakt. We hebben gebruik gemaakt van stalen materialen, zodat het hekwerk stevig en duurzaam is.

Meer lezen: Uitbouw met dakterras

Gevelbeugels

Gevelbeugels

Het bijzondere aan dit hekwerk is dat het met gevelbeugels is bevestigd aan de uitbouw. Dit houdt in dat het hekwerk niet op de uitbouw rust, maar aan de gevel is bevestigd. Dit geeft niet alleen een strakke uitstraling, maar zorgt ook voor meer ruimte op de uitbouw.

Lassen, thermisch verzinken en poedercoaten

Na het ontwerpen en op maat maken van de balustrade, hebben we deze in onze werkplaats gelast. Vervolgens hebben we het hekwerk thermisch verzinkt. Dit houdt in dat het hekwerk is ondergedompeld in een bad van vloeibaar zink. Hierdoor is het hekwerk beschermd tegen roest en corrosie. Tot slot hebben we het hekwerk gepoedercoat, waardoor het hekwerk ook nog eens een mooie afwerking heeft.

Misschien vind je dit ook leuk: Glazen balustrade op uitbouw in Enschede

Montage op locatie in Berkhout

balustrade op uitbouw in Berkhout

Als laatste hebben onze monteurs Henk Jan en Albert de balustrade op locatie geplaatst. Dit gebeurt altijd met de grootste zorg en nauwkeurigheid, zodat het hekwerk stevig staat en goed is bevestigd aan de gevel.

Het plaatsen van een balustrade op een uitbouw kan een mooie toevoeging zijn aan de uitstraling van een woning. Door het hekwerk op maat te maken en te voorzien van een strakke afwerking, creƫer je niet alleen een veilige afscheiding, maar ook een stijlvolle uitstraling.

Lees ook: Balkon op uitbouw