stalen balustrades trap

Stalen balustrades trap

Ben jij op zoek naar stalen balustrades voor een trap? Er zijn diverse soorten trapgat balustrades geschikt op langs een trap of trapgat te plaatsten. In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod stalen balustrades. We maken onze balustrades op maat, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren. Hieronder zal ik je een aantal soorten stalen balustrades laten zien, die geschikt zijn voor een trap.

Stalen balustrades trap met glas

glazen balustrade

Bovenstaande balustrade hebben we in twee woningen geleverd en gemonteerd in Almere. De stalen balustrades zijn gemaakt van staal en bestaat uit stalen palen met daartussen glas geklemd. Dit door middel van speciale glasklemmen. We hebben de balustrade aan de onderzijde voorzien van een zetwerk, die tevens als randafwerking fungeert. De balustrade vind je in onze webshop als glazen balustrade G01.

Stalen leuningwerk langs trap

stalen leuningwerk trap

Zoals ik al aangaf komen stalen balustrades in diverse soorten en maten voor. Zo zijn er ook stalen leuningen die langs een trap gebruikt kunnen worden. Op de foto’s hierboven zie je een maatwerk leuningwerk die we hebben gemaakt naar de wensen van onze klant. We hebben deze voorzien van een houten handregel. Deze is door onze klant zelf verzorgd, maar we kunnen die ook voor je maken.

We hebben bovenstaande stalen balustrade geleverd en gemonteerd in combinatie met een stalen trap met houten traptreden. De trapbomen zijn voorzien van een stalen leuningwerk. Je vind deze leuning in onze webshop als leuningwerk L01. De balustrade op het balkon noemen we in onze webshop balkonhekwerk A02. Omdat we de stalen hekwerken op maat maken, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden en kunnen we eindeloos combineren.

Stalen spijlen balustrade

stalen trap

Bovenstaande trap hebben we geleverd en gemonteerd bij een sportschool op Urk. De trap bestaat uit stalen trapbomen met een stalen balustrade erop! We hebben de trap voorzien van houten traptreden. We hebben diverse soorten spijlenhekwerken die je als trapgat balustrade kunt gebruiken.

Stalen balustrades van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten balustrades die je op een trap kunt gebruiken. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod trapgat balustrades.