striphekwerk in Schiedam

Stalen striphekwerk op aanbouw in Schiedam

Een aanbouw kan een waardevolle toevoeging zijn aan je woning. Het biedt extra ruimte om te wonen, werken of te ontspannen. Maar om optimaal te kunnen genieten van je aanbouw, is het belangrijk dat je deze op een stijlvolle en veilige manier afschermt. Een striphekwerk is dan een perfecte oplossing.

Onlangs hebben we voor een tevreden klant in Schiedam een stalen striphekwerk op maat gemaakt. Het striphekwerk is thermisch verzinkt en antraciet gepoedercoat, waardoor deze niet alleen een prachtige uitstraling heeft, maar ook optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Onze vakkundige monteurs Maarten en Albert hebben het striphekwerk ter plaatse gemonteerd, waardoor de klant nu kan genieten van een stijlvolle afscheiding die perfect past bij de moderne uitstraling van hun woning.

Waarom een stalen striphekwerk op de aanbouw?

striphekwerk in Schiedam

Een stalen striphekwerk op de aanbouw biedt tal van voordelen:

  • Stijlvolle afscheiding: Een striphekwerk geeft je aanbouw een moderne en strakke uitstraling. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, waardoor je een striphekwerk kunt kiezen die perfect past bij de stijl van je woning.
  • Veiligheid: Een striphekwerk zorgt ervoor dat kinderen en huisdieren niet zomaar op de aanbouw kunnen komen. Dit is vooral belangrijk als je op de aanbouw een terras of speeltoestel hebt.
  • Duurzaamheid: Stalen striphekwerken zijn zeer stevig en gaan lang mee. Ze zijn bestand tegen weer en wind en hoeven nauwelijks onderhouden te worden.
  • Onderhoudsarm: Stalen striphekwerken zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel.

Lees ook: Dakterras op uitbouw

Thermisch verzinken en poedercoaten voor optimale bescherming

Het striphekwerk voor de klant in Schiedam is thermisch verzinkt en antraciet gepoedercoat. Thermisch verzinken is een procedé waarbij het stalen striphekwerk wordt ondergedompeld in een bad met gesmolten zink. Het zink vormt een permanente laag op het staal, die het beschermt tegen corrosie. Poedercoaten is een techniek waarbij een poederverf elektrostatisch op het striphekwerk wordt aangebracht en vervolgens wordt ingebakken in een oven. De poedercoating geeft het striphekwerk niet alleen een mooie antraciet kleur, maar zorgt ook voor extra bescherming tegen weersinvloeden en krassen.

Lees ook: Striphekwerk op balkon

Maatwerk striphekwerk in Schiedam

striphekwerk in Schiedam

De klant in Schiedam had specifieke wensen voor het striphekwerk. Zo wilden ze een striphekwerk dat perfect aansloot bij de moderne uitstraling van hun woning en dat voldoende hoog was om kleine kinderen tegen te houden. Daarnaast wilden ze dat het striphekwerk thermisch verzinkt en antraciet gepoedercoat zou worden voor optimale bescherming.

Onze ontwerpers hebben op basis van de wensen van de klant een ontwerp gemaakt van het striphekwerk. Zo kon de klant een goed beeld krijgen van het eindresultaat.

Eenmaal klaar, zijn Maarten en Albert naar Schiedam gereden om het striphekwerk te monteren. Ze hebben het striphekwerk zorgvuldig op de juiste plaats gemonteerd en gecontroleerd of alles stevig vastzat. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat: een prachtig striphekwerk dat perfect past bij hun woning en die zowel functioneel als stijlvol is.

Ben je ook op zoek naar een striphekwerk voor je aanbouw?

Ben je op zoek naar een striphekwerk voor je aanbouw? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een professionele plaatsing, zodat je jarenlang kunt genieten van een stijlvolle, veilige en onderhoudsarme afscheiding van je aanbouw.

Lees ook: Aanbouw Architect