witte balustrade om dakterras Amsterdam-West

Witte balustrade om dakterras in Amsterdam-West

Een dakterras is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Met een mooie balustrade maak je van je dakterras een nog fijnere plek om te verblijven. Onlangs hebben we voor een klant in Amsterdam-West een witte balustrade op maat gemaakt en geïnstalleerd.

Frisse uitstraling met optimale veiligheid

De klant in Amsterdam-West was op zoek naar een balustrade die een frisse en moderne uitstraling zou hebben, maar die tegelijkertijd ook optimale veiligheid zou bieden. We hebben daarom gekozen voor een ontwerp met slanke witte spijlen en een horizontale handrail. Deze combinatie zorgt voor een strakke en eigentijdse look, terwijl de spijlen de nodige veiligheid bieden. De balustrade is gepoedercoat in een matte witte kleur, wat perfect aansluit bij de stijl van de woning.

Lees ook: Hardhouten vlonder in Amsterdam

Vakkundige montage door ervaren monteurs

Onze ervaren monteurs Maarten en Albert hebben de balustrade ter plekke op maat gemaakt en ge├»nstalleerd. Ze werken al jarenlang met staal en hebben oog voor detail. Hierdoor is de balustrade niet alleen stevig en veilig, maar ook perfect afgewerkt. De klant was erg tevreden met het resultaat: “De balustrade ziet er prachtig uit en geeft ons een veilig gevoel. De monteurs waren erg vakkundig en hebben alles netjes afgewerkt.”

Lees ook: Balustrade van staal in Amsterdam

Witte balustrade: perfect voor elk dakterras

Een witte balustrade is een perfecte toevoeging aan elk dakterras. Het geeft een frisse en moderne uitstraling en zorgt voor extra veiligheid. Ben je op zoek naar een balustrade voor jouw dakterras? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Hekwerk op dakterras in Amsterdam