Hardhouten vlonder op dakterras in Amsterdam

Hardhouten vlonder in Amsterdam

Hey jij daar! Vandaag wil ik je graag vertellen over een van onze recente projecten. We hebben namelijk een hardhouten vlonder gemonteerd op een klein dakterras in Amsterdam en ik ben erg enthousiast om je hier alles over te vertellen.

Rubberen tegeldragers

Het was een uitdaging om een houten terras op een dak te monteren, maar we zijn erg blij met het eindresultaat. We begonnen met het installeren van houten balken op speciale tegeldragers. Deze tegeldragers zorgen ervoor dat het dak niet beschadigd raakt en dat het gewicht van het terras gelijkmatig verdeeld wordt.

Plaatsen van de hardhouten vlondervloer

Na het plaatsen van de tegeldragers, hebben we de hardhouten planken op de houten balken bevestigd. Het gebruik van hardhout zorgt ervoor dat het terras erg duurzaam is en lang meegaat. Ook heeft het een prachtige uitstraling en past het perfect bij het uitzicht van het dakterras.

Meer lezen: rubberen tegeldragers vlonder

Balustrade voor het dakterras

Op dit moment hebben we nog geen balustrade rond het dakterras gemonteerd, maar dit zal later worden gedaan. Een balustrade is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar voegt ook een esthetisch element toe aan het terras. Bovendien kan het de privacy verhogen en wind tegenhouden, waardoor het dakterras nog comfortabeler wordt.

Waarom een hardhouten vlonder

Het plaatsen van een hardhouten vlonder op een dak heeft meerdere voordelen. Zo zorgt het voor extra leefruimte en kan het een mooie aanvulling zijn op de uitstraling van een woning. Ook kan het de waarde van een woning verhogen. Daarnaast is het erg duurzaam en gaat het lang mee.

Eindresultaat

Hardhouten vlonder op dakterras in Amsterdam

We zijn erg blij met het eindresultaat van dit project. Het was een uitdaging, maar we zijn blij dat we de klant konden helpen om hun dakterras om te toveren tot een prachtige buitenruimte. We hopen dat onze klant er nog vele jaren van kan genieten.

Als je overweegt om een hardhouten vlonder op je dak te plaatsen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomterras.

Meer lezen: