balkonhek voor raam

Balkonhek voor Raam

Een balkonhek voor raam kun je op maat bestellen in onze Hekwerk Webshop. We hebben verschillende soorten balkonhekken in ons assortiment, waaronder balkonhekken die voor een raam gemonteerd kunnen worden. Deze zogenaamde franse balkonhekwerken worden gebruikt als raambeveiliging of valbeveiliging. Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop voor alle modellen en mogelijkheden.

Balkonhek voor Raam

balkonhek voor raam

Een balkonhek voor raam wordt veelal voor twee verschillende toepassingen gebruikt. Als raambeveiliging of valbeveiliging. In het eerst geval heeft het hekwerk dezelfde hoogte als het raam en is het bedoeld om ongenode gasten buiten te houden. Het voorkomt dat een inbreker, nadat de ruit is ingetikt, naar binnen kan gaan.

Wanneer het hekwerk wordt gebruikt als valbeveiliging, bedekt het balkonhek vaak niet meer als de helft van het raam. Over het algemeen wordt dit alleen toegepast bij ramen en deuren die naar binnen open draaien.

Het balkonhek voor raam is er om te voorkomen dat je uit het open raam kunt vallen. Dit type hekwerk wordt tevens veel gebruikt voor deuren naar buiten op verdiepingsvloeren.

Meer lezen:

Hoe wordt een Frans balkonhek gemaakt?

In bovenstaande video laat Ruud je zien hoe een balkonhek voor raam of Frans balkonhek wordt gemaakt van staal. Hij last alle stalen onderdelen aan elkaar zodat er een hekwerk ontstaat. Volledig volgens tekening.

Balkonhek voor Raam op maat bestellen

In onze Hekwerk Webshop kun je een zogenaamd Frans balkonhek eenvoudig op maat bestellen. Je geeft zelf de maten op en stelt het hekwerk samen. We maken op basis van je aanvraag een offerte, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Omdat we de hekwerken op maat maken, zijn maatwerk oplossingen mogelijk. Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze adviseurs helpen je graag verder.

We vervaardigen de hekwerken uit hoogwaardig staal en ze worden door onze ervaren medewerkers zoals Ruud in elkaar gelast. Na vervaardigen worden de hekwerken voorzien van een zinklaag en eventueel gecoat in een RAL kleur naar keuze. We leveren de hekwerken in heel Nederland en Belgiƫ. Tevens is het mogelijk het balkonhek voor raam op locatie te laten monteren.

Balkonhekwerk