balkonhek

Balkonhek

Ben jij op zoek naar een mooi balkonhek? Wanneer je online op zoek gaat naar een balkonhek, zul je balkonhekken in alle soorten en maten tegen komen. Ook wij hebben in onze hekwerk webshop diverse soorten balkonhekken die je op maat kunt bestellen. In dit artikel zal ik kort laten zien waar je op moet letten wanneer jij een balkonhek online wilt bestellen.

Balkonhek

Een balkonhekwerk wordt vaak gebruikt als borstwering op een balkon of een dakterras. Deze balkonhekken vind je in diverse soorten en maten, zo zijn er houten balkonhekwerken, balkonhekwerk met glas en stalen balkonhekwerken.

In onze hekwerk webshop vind je met name metalen balkonhekwerken. Deze balkonhekken worden met de hand in Nederland vervaardigd.

Een balkonhek is, naast dat deze voorkomt dat je van het dak of balkon afvalt, een verfraaiing voor ieder woning of bedrijfspand. Een balkonhek kan op maat gemaakt worden, zodat jij precies ontvangt wat je zoekt.

Prijzen Balkonhek

Wanneer je online een hekwerk voor je balkon wilt bestellen, dan wil je natuurlijk eerst weten wat de kosten hiervan gaan zijn. Wij bieden je in onze hekwerk webshop de mogelijkheid om zelf de prijs te berekenen van jou balkonhek.

Zo kun je opgeven in welke hoogte en lengte je het balkonhek wilt hebben. Daarnaast kun je de versiering van de balkonhekken kiezen en bepalen wat de kleur moet zijn. Onze balkonhekken zijn in bijna ieder RAL kleur leverbaar.

Een Balkonhek Bestellen

Wil jij online een balkonhek bestellen? Ontdek dan al onze stijlvolle balkonhekken in onze hekwerk webshop. We streven ernaar om balkonhekken tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding te verkopen en hebben kwaliteit daarom hoog in het vaandel.

Naast balkonhekwerken kun je in onze hekwerk webshop ook terecht voor sierhekwerken, tuinhekwerken en afrastering. Al onze hekwerken worden binnen enkele weken geleverd en kunnen bij jouw thuis gemonteerd worden. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek hekwerk voor je balkon, maar kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Soorten balkonhekwerk

Een balkon hek is er in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan stalen balkonhekken, balkonhekken met glas en aluminium balkonhekwerk. Hieronder zal ik je een aantal voorbeelden van verschillende balkonhekken laten zien.

Stalen striphekwerk

stalen striphekwerk

Een striphekwerk is een balkon hek met rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de smalle kant van de spijlen aan. Het hekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en kan op maat worden besteld. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek ons striphekwerk.

Balkonhek met cirkels

balkonhek met cirkels

Bovenstaande hekwerk heeft cirkels tussen de ronde spijlen. Het geeft het hekwerk net even extra iets meer stijl. Het hekwerk op bovenstaande foto is tevens voorzien van een mooie houten handregel. We bieden de houten handregels aan in 3 uitvoeringen en worden op maat met het hekwerk geleverd. Je vind het balkonhek in onze webshop als balkonhekwerk A01.

Balkonhek met trap

balkonhek met trap

Alle balkonhekken uit ons assortiment kunnen we leveren in combinatie met een bijpassende trap. We kunnen de metalen trappen met persroosters of houten traptreden leveren. Het leuningwerk kan in de stijl van het hekwerk gemaakt worden, echter wordt vaker een leuningwerk met knieregel toegepast. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor jouw balkon of dakterras.