balkonhekken belgie

Balkonhekken België

Wist je dat je balkonhekken eenvoudig online kunt bestellen? We vinden het belangrijk om naast kwaliteit ook een stukje gemak te kunnen bieden. Om die reden hebben het mogelijk gemaakt om online uw eigen balkon hekwerk samen te stellen.

Allereerst kiest u het door u gewenste model, om vervolgens kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking te kiezen. We leveren onze balkonhekken zowel verzinkt als verzinkt en gecoat in een ral kleur. Bijna alle ral kleuren behoren tot de mogelijkheden, zodat je jouw balkonhekwerk kunt afstemmen op jouw situatie.

Na het samenstellen maken we een passende offerte op maat voor je, hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Ook maakt dit het mogelijk voor je of je balkonhekwerk online te bestellen. Na het bestellen zullen wij de balkon hekwerken op maat vervaardigen en leveren we deze in heel Nederland en België.

Welke hoogte dien je te gebruiken voor je balkonhek? De hoogte balkonhek bij een hoogteverschil 1 meter of meer dient minimaal 100 cm te zijn. Bij een hoogte verschil van meer dan 13 meter dient de hoogte 120 cm te zijn. Let op! Dit is op basis van het bouwbesluit in Nederland.

Meer lezen:

Balkonhekken België online bestellen

Zoals je hierboven heb kunnen lezen, kun je balkonhekken voor België online bestellen. Onze balkonhekken worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en zullen naar je wensen worden afgewerkt. Dit om roestvorming te voorkomen.

Mocht je op zoek zijn naar en specifiek soort balkonhekwerk, maar kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ook kun je ervoor kiezen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. We streven ernaar je aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden en helpen je graag verder.

Heb je een balkonhek en wil je jouw balkonhek afschermen? Dan kun je eens kijken naar een balkondoek. We hebben diverse soorten balkondoeken die we op maat voor je kunnen maken.

Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Meer lezen: