balkonhekken montages

Balkonhekken Montages

Balkonhekken zijn er in verschillende soorten en maten. In onze hekwerk webshop vind je een uitgebreid assortiment balkonhekwerken, die je online op maat kunt bestellen. We streven ernaar en zo compleet mogelijk assortiment balkonhekken te kunnen aanbieden. En werken er dan ook dagelijks aan ons aanbod te verbeteren.

Naast het leveren van balkonhekken, kunnen we deze ook bij je op locatie komen monteren. Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Vergelijkbaar:

Balkonhekken laten monteren

Wist je dat je de balkonhekken in onze hekwerk webshop online kunt samenstellen? We vinden het belangrijk om naast kwaliteit ook een stukje gemak te kunnen bieden. Om deze reden hebben we het mogelijk gemaakt om online je balkonhekken samenstellen.

Allereerst kies je het door jou gewenste model, om vervolgens kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking te kiezen. We leveren onze balkonhekken zowel verzinkt als verzinkt en gecoat in een ral kleur. Bijna alle ral kleuren behoren tot de mogelijkheden.

Nadat je een aanvraag hebt gedaan, maken we een passende offerte op maat voor je. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kun je het hekwerk online bestellen. Ook kun je opgeven of je het balkonhekwerk wilt laten monteren. Onze ervaren monteurs komen dan bij je op locatie langs om het hekwerk te monteren.

Meer lezen:

Leuningwerk in Rotterdam

Onze klant uit Rotterdam heeft een balkon met een opstaande muur. Omdat de hoogte van de valwering niet aan het bouwbesluit voldoet, diende het muurtje verhoogt te worden. We hebben hier een mooi leuningwerk voor gemaakt en deze wordt door onze monteur Wout gemonteerd. Hij laat je in de video welke stappen er doorlopen worden tijdens de montage.

Balustrade monteren in het Gooi

Onze monteur Wout is in bovenstaande video een balustrade aan het monteren om een dakterras in het Gooi. Hij laat je zien hoe zijn dag er uit ziet en hoe het plaatsten van een balkonhek of balustrade in zijn werk gaat.

Balkonhekken van Hekwerkwebshop.nl

Naast balkonhekken vind je in ons assortiment ook sierhekwerken, afrastering en omheiningen. We streven naar totale aanbieder op het gebied van hekwerken te zijn en breiden ons assortiment regelmatig uit. Al onze hekwerken kun je laten monteren bij u op locatie. We leveren de hekwerken zowel in Nederland als Belgiƫ.

Neem gerust een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod balkonhekken. Mocht je vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust eens contact met ons op, we helpen je graag verder.

Andere onderwerpen: