dakterras schermen

Dakterras schermen

Ben jij op zoek naar dakterras schermen? Dan heb je die nu gevonden. In onze webshop vind je schermen die je eenvoudig op een dakterras plaatst. Je kunt deze gebruiken om meer privacy op je dakterras te creëren of ze inzetten als windvangers.

Wat zijn dakterras schermen?

Een dakterras- of privacyschermen kun je gebruiken om te voorkomen dat je buren op je dakterras kunnen kijken. Ook is het zo dat jij niet vanaf je dakterras bij je buren op het balkon of dakterras kunt kijken. Daarnaast kun je de schermen toepassen als windscherm. Deze houden de wind in een bepaalde mate tegen, zodat je ook bij winderig weer gebruikt kunt maken van je terras.

Soorten schermen

Dakterras schermen komen voor in verschillende uitvoeringen. In onze webshop bieden we privacy schermen op maat aan. We hebben stalen schermen, maar kunnen de schermen ook van RVS uitvoeren. Hieronder zal ik je een aantal voorbeelden van privacy schermen laten zien.

Dakterras schermen van staal

We maken onze dakterras schermen hoofdzakelijk uit staal. Het voordeel hiervan is dat het makkelijk te bewerken is. Hierdoor kunnen we de schermen voor je op maat maken, zodat het precies in jouw situatie past. We voorzien de privacyschermen van mat glas, waardoor er een stijlvol geheel ontstaat.

Dakterras afschermen met glazen balustrades

In onze webshop vind je naast privacyscherm ook diverse soorten glazen balustrades. We passen deze toe met transparant glas of matglas. Wanneer je jouw glazen balustrade voorziet van matglas, kunnen je buren niet op je dakterras kijken.

Dakterras afschermen met PVC zeil

PVC scherm dakterras

Ben je op zoek naar een snelle en voordelige manier om meer privacy op je dakterras te creëren? Kijk dan eens naar onze balkondoeken. Deze zeildoeken maken we op maat in de zeilmakerij. Na levering bevestig je deze aan je bestaande balustrade. De balkondoeken voorzien we van ringen, waardoor je het doek met kabelbinders kunt bevestigen.

Is een PVC balkondoek makkelijk te plaatsen?

In onderstaande video laat onze productspecialist zien hoe je een balkondoek aan een balustrade met spijlen kunt bevestigen. Dit doet ze door het doek door de spijlen te vlechten en deze met kabelbinders aan de balustrade te bevestigen.

Zelf plaatsen of laten plaatsen

Je kunt een scherm voor je dakterras bij je thuis laten bezorgen en zelf plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit over te laten aan onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij je langs om het scherm op jouw dakterras te plaatsen.

Dakterras schermen van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je dus diverse soorten privacyschermen die geschikt zijn voor je dakterras. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder bij je zoektocht naar dakterras schermen.