balustrades laten maken

Balustrades laten maken

Wil jij balustrades laten maken? Dat kan! We hebben in onze webshop diverse soorten hekwerken die we voor je op maat kunnen maken. Een balustrade voorkomt dat je van een balkon of dakterras naar beneden kunt vallen. Ze dienen aan het bouwbesluit te voldoen.

Waarom een balustrade laten maken?

Is jouw balustrade verrot of roestig, dan is het verstandig om een balustrade te laten maken. Je kunt je balkonhek eenvoudig laten vervangen voor een nieuwe balustrade of een degelijke balustrade op je dakterras laten plaatsen.

Soorten balustrades

Zoals ik al aangaf vind je in onze webshop verschillende soorten balustrades. We maken deze op maat. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien, zal ik je hieronder een aantal verschillende soorten hekwerkwen laten zien. Dit zijn stalen balkonhekwerken, glazen hekwerken, RVS balustrades en aluminium hekken. Ieder soort heeft zijn eigen unieke kenmerken.

Stalen balustrades

We hebben in onze webshop twee soorten stalen balkonhekken. Dit zijn stalen hekwerken met spijlen die geschikt zijn voor balkon en dakterras. Daarnaast hebben we ook een aantal glazen balustrades met stalen staanders. Staal is een sterk metaal en kan makkelijk bewerkt worden. Wanneer een situatie om bijzondere maatwerk oplossingen vraagt, dan gebruiken we meestal een stalen balustrade.

Glazen balustrades

Glazen balustrades hebben een transparant uiterlijk. Wanneer jij een prachtig uitzicht hebt vanaf je terras of balkon, dan wil je niet dat hier een balustrade voor zit. Met een glazen balustrade heb je maximaal behoud van dit uitzicht. Nadeel van glas is dat het vrij zwaar is en veel wind vangt. Dit vraagt meer van de onder constructie. Een glazen balustrade kan daarom niet in iedere situatie worden toegepast. Neem gerust eens contact met ons op, onze productspecialisten bespreken graag de mogelijkheden.

RVS balustrades

Een RVS balustrade is gemaakt van RVS. Dit geeft het hekwerk een unieke uitstraling en dit type balustrade wordt veel gebruikt in woningen en kantoorpanden. Bijvoorbeeld langs een vide of trapgat. We hebben diverse soorten RVS balustrades in ons assortiment. Laat je gerust verrassen door het aanbod.

Aluminium balustrades

We hebben een aantal aluminium hekwerken in ons assortiment, die we uit voorraad kunnen leveren. Het voordeel van een aluminium balustrade is naast de korte levertijd, het gewicht. Een aluminium balustrade weegt niet veel. Dit maakt dat de montage van een aluminium balustrade eenvoudig uit te voeren is.

Balustrades op maat

Een balustrade op maat laten maken kun je dus met een gerust hart aan ons overlaten. We maken van iedere hekwerk een werktekening, deze krijg je per mail ter controle. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten en weet je zeker dat de maatvoering klopt.

Balustrades van Hekwerkwebshop.nl

Neem gerust een kijkje in onze webshop en ontdek de mogelijkheden voor jouw balkon of dakterras. Naast balustrade vind je er ook stalen trappen, fietsenstallingen en trapleuningen.