hekwerk op muurtje

Hekwerk op muurtje

Heb jij een laag muurtje en wil je een hekwerk op het muurtje laten plaatsen? Een hekwerk op muurtje bestel je eenvoudig online in onze webshop. Dat betekent dat we diverse soorten hekwerken in ons assortiment hebben die geschikt zijn om een muurtje te plaatsen.

Waarom een hekwerk op muurtje?

Er zijn verschillende redenen om een hekwerk op een muurtje te plaatsen. Over het algemeen is de reden, dat het muurtje te laag gevonden wordt. Je kunt er dan voor kiezen om het muurtje te verhogen, of om een hekwerk op het muurtje te plaatsen. We hebben zelf hekwerken op muurtjes geplaatst om tuinen, maar ook op dakterrassen en balkons. In het laatste geval fungeren de hekken als balustrade en moeten ze aan het bouwbesluit voldoen.

Meer lezen:

Soorten hekwerken voor een muurtje

In onze webshop vind je diverse soorten hekwerken. Eigenlijk kunnen we alle hekwerken zo maken dat je ze op een muurtje kunt plaatsen. We passen de voetplaten van de staanders dan aan op jouw situatie. Ook als het muurtje een schuine dekplaat van beton heeft. Hieronder zal ik je een aantal voorbeelden van geleverde hekken op muurtjes laten zien.

Sierhek op muurtje

Wat veel voorkomt is dat we een sierhek op een muurtje of tussen gemetselde poeren mogen plaatsen. We maken de sierhekken op maat en bovendien zijn deze hekken sierlijk uitgevoerd, met krullen en spijlpunten. We hebben een uitgebreid aanbod sierhekwerk in onze webshop.

Balustrade op muurtje

Bij het plaatsen van balustrades rond balkons of op dakterrassen, komen we regelmatig muurtjes tegen. Samengevat vragen deze situaties maatwerk oplossingen. We maken onze balustrades op maat, waardoor je een passende oplossing voor je situatie kunt laten maken.

Glas op een muurtje

Prachtig zijn glazen balustrades op een muurtje. Dankzij het transparante glas heb je maximaal behoud van uitzicht. Wil je liever meer privacy, dan kunnen we de glasplaten ook maat uitvoeren. Zo kunnen je buren niet op je dakterras kijken.

Hekwerk op muurtje laten plaatsen

Heb jij een goed beeld van de mogelijkheden gekregen en wil je een hekwerk op je muurtje laten plaatsen? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod. We maken onze hekken op maat en kunnen deze volledig naar jouw wensen aanpassen. Het is tevens mogelijk om het hekwerk op je muurtje te laten plaatsen door een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het hekwerk te plaatsen.

Hekwerk op muurtje van Hekwerkwebshop.nl

Zoals je hebt kunnen lezen hebben we diverse soorten hekwerken in onze webshop. We kunnen de hekken zo maken, dat jij ze zelf op je muurtje kunt plaatsen. Eventueel kun je dit ook overlaten aan onze monteurs. Laat je gerust eens verrassen door het aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We helpen je graag verder.