Glas balustrade in Geldermalsen

Glas balustrade op kunststof vlonder in Geldermalsen

We hebben onlangs een geweldige opdracht afgerond in Geldermalsen en we zijn er ontzettend trots op! We hebben namelijk een glazen balustrade geleverd en gemonteerd op een dakterras. Dit was een opdracht die we in onze werkplaats hebben gelast en waar we echt onze expertise in metaalbewerking en glas hebben kunnen laten zien.

Lees ook: Glazen balustrade in Almere

Kunststof vlonder

balustrade op kunststof vlonder

Naast het plaatsen van de balustrade hebben onze monteurs ook de kunststof vlonder geplaatst waarop deze is gemonteerd. Het dakterras had oorspronkelijk namelijk geen stevige ondergrond om de balustrade op te monteren. Door het plaatsen van de kunststof vlonder hebben we niet alleen gezorgd voor een stabiele basis, maar ook voor een mooie en duurzame afwerking van het dakterras.

Balkdragers

De kunststof balken waaruit de vlonder bestaat zijn op balkdragers geplaatst. Deze dragers zorgen ervoor dat de balken niet direct op het dak rusten en voorkomen zo beschadigingen aan het dak. Bovendien zorgen ze voor een goede afvoer van regenwater, waardoor het dak niet onnodig zwaar wordt belast.

Op de balken zijn vervolgens de kunststof planken geplaatst. Deze planken hebben een natuurlijke houtuitstraling, maar zijn gemaakt van duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Dit betekent dat de vlonder niet alleen een mooie uitstraling heeft, maar ook lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Plaatsen van de vlonder

Kunststof vlonder

Het plaatsen van de kunststof vlonder was een behoorlijke klus, maar onze monteurs hebben dit snel en effici├źnt uitgevoerd. Door hun jarenlange ervaring en expertise wisten ze precies hoe ze de vlonder het beste konden plaatsen en zorgden ze voor een stevige en stabiele basis voor de balustrade.

Al met al zijn we ontzettend blij met het resultaat van deze opdracht. Door het plaatsen van de kunststof vlonder en de balustrade hebben we het dakterras niet alleen veiliger gemaakt, maar ook mooier en duurzamer. Zo kan de klant nog jarenlang genieten van het prachtige uitzicht vanaf hun dakterras, zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid of de kwaliteit van de constructie.

Mocht je zelf ook op zoek zijn naar een stevige en duurzame basis voor je dakterras of balkon, dan kunnen wij je hierbij helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Glas balustrade met matglas

Glas balustrade in Geldermalsen

Wat deze balustrade zo bijzonder maakt, is dat het mat glas heeft. Dit zorgt voor extra privacy op het dakterras. De klant wilde graag een mooi en modern design, maar wel met voldoende privacy om comfortabel te kunnen genieten van het uitzicht. Mat glas was hiervoor de ideale oplossing.

Glas balustrade van staal

De balustrade is gemaakt van staal, wat een duurzaam en stevig materiaal is. We hebben het in onze werkplaats gelast en vervolgens thermisch verzinkt en gepoedercoat om het bestand te maken tegen weersomstandigheden en roest. Zo is de balustrade bestand tegen regen, sneeuw en wind. Het gepoedercoate oppervlak zorgt er ook voor dat de balustrade er prachtig uitziet en gemakkelijk schoon te maken is.

Plaatsen van de balustrade

Het plaatsen van de balustrade op locatie was een spannende uitdaging voor onze monteurs. Het dakterras bevond zich op een behoorlijke hoogte, dus het was belangrijk om alle veiligheidsvoorschriften in acht te nemen. Onze monteurs hebben ruime ervaring in het plaatsen van balustrades en andere constructies op hoogte.

Het plaatsen van de balustrade verliep dan ook zonder problemen. Het was een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn. De balustrade past perfect bij de moderne uitstraling van het dakterras en biedt voldoende bescherming tegen vallen. Bovendien hebben we de wensen van de klant weten te overtreffen door extra privacy te bieden door middel van het mat glas.

Lees ook: Glazen balustrade in Kamperveen

Glas balustrade en vlonder door Hekwerkwebshop.nl

Glas balustrade in Geldermalsen

Bij dit soort opdrachten is het voor ons altijd belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant en daar onze expertise op los te laten. Door onze kennis van materialen, constructies en ontwerpen kunnen we altijd de beste oplossing bieden voor onze klanten. We zijn dan ook ontzettend trots op deze opdracht en op het resultaat dat we hebben kunnen leveren.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in het plaatsen van een glazen balustrade op jouw dakterras of balkon, dan kunnen wij je hierbij helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Bedankt voor het lezen van ons blog artikel en hopelijk tot snel!

Meer lezen: