glazen hekwerk voor dakterras

Glazen hekwerk voor dakterras

Ben jij op zoek naar een glazen hekwerk voor je dakterras? In onze webshop vind je diverse soorten balustrades die geschikt zijn voor rond een dakterras. In dit artikel zal ik je drie soorten glazen hekwerken laten zien die je hier voor kunt gebruiken.

Wat is een glazen hekwerk?

Een glasbalustrade is een balustrade die bestaat uit glasplaten die zijn bevestigd aan een metalen of houten frame. Deze balustrade wordt vaak gebruikt in moderne gebouwen en woningen als een esthetisch aantrekkelijke en moderne alternatief voor traditionele balustrades gemaakt van hout of metaal. Een glasbalustrade kan worden gebruikt voor trappen, balkons, terrassen, en andere plaatsen waar een balustrade vereist is, en biedt een ongehinderd uitzicht terwijl de veiligheid wordt gewaarborgd.

Soorten glazen hekwerk voor dakterras

In onze webshop vind je diverse soorten glazen hekwerk die je rond een dakterras kunt gebruiken. Het belangrijkste voordeel van een glas balustrade is dat het een transparant uiterlijk heeft. Je hebt maximaal behoud van je uitzicht in vergelijking met andere soorten hekwerken. Soms wordt een glas balustrade ook gebruikt om meer privacy op het dakterras te krijgen. In dergelijke situaties voorzien we het hekwerk van matglas. Hier kan niet doorheen gekeken worden.

Meer lezen:

Glazen balustrade met stalen staanders

glazen hekwerk voor dakterras

Dit glazen hekwerk is onze glazen balustrade G01. Het bestaat uit stalen staanders waar glas tussen geklemd is met glasklemmen. Het voordeel van dergelijk hekwerk is dat het niet duur is, en op maat gemaakt kan worden. Het hekwerk kan zowel binnen als buiten worden toegepast en heeft een prachtige uitstraling.

Glazen hekwerk met RVS palen

glazen rvs hekwerk voor dakterras

Dit prachtige hekwerk vind je in onze webshop als glazen balustrade G02. Het lijkt op het eerder genoemde hekwerk, maar heeft RVS palen. Het hekwerk heeft hierdoor een industriƫle uitstraling en wordt dan ook veel toegepast rond dakterrassen.

Balustrade met vloerprofiel

glazen profiel balustrade

Een bijzondere luxe uitstraling heeft deze balustrade. Het glas zit geklemd in een profiel op de vloer. Hierdoor hoeven er geen palen toegepast worden, waardoor niets je uitzicht belemmerd. We maken de balustrade op maat, waardoor je deze volledig op je situatie kunt laten aanpassen.

Montage op locatie

Wanneer je een glazen hekwerk rond je dakterras wilt laten plaatsen, kun je dit overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs, om het hekwerk te plaatsen.

Glazen hekwerk voor dakterras van Hekwerkwebshop.nl

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, vind je in onze webshop diverse soorten hekwerken die geschikt zijn om rond een dakterras te monteren. Neem geruste eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Andere bekeken ook: