glazen balkonhekwerk van rvs

Glazen Balkonhekwerk van RVS

glazen balkonhekwerk van rvs

Bent u op zoek naar een balkonhekwerk met de juiste uitstraling en heeft u dit nog niet gevonden? Dan is een glazen balkonhekwerk van RVS misschien de juiste optie voor u.
Door het strakke en transparante uiterlijk van een glazen balkonhekwerk, wordt deze veel toegepast in de particuliere-, overheids- en bedrijvensector. Hierbij kunt u denken aan galerijen, balustrades en balkons.

Glazen Balkonhekwerk van RVS

glazen balkonhekwerk van rvs

Glazen balkonhekwerken van RVS zijn aanpasbaar aan elk project. Hierbij wordt gekeken naar maatvoering, veiligheid en uitstraling. De gewenste uitstraling is afhankelijk van het gebruik in materialen. Er kan gekozen worden voor een specifieke glasklem en/of glasvulling.

Tevens kan er bij een glazen balkonhekwerk kleurenfolie worden gebruikt of glas panelen voorzien van een opdruk. Door keuze te maken uit deze verschillende factoren, bereikt u de juiste uitstraling voor iedere klus.

Een glazen balkonhekwerk biedt veiligheid, bewegingsvrijheid en een transparant uiterlijk. De glaspanelen in een glazen balkonhekwerk van RVS zijn speciaal gehard kwaliteitsglas. Extra gehard betekend extra veilig. Ook zijn glaspanelen gelaagd leverbaar.

Meer lezen:

Waarom een Glazen balkonhek van RVS

Nieuwbouwprojecten, hoogbouw en appartementen complexen worden vaak voorzien van een nieuw balkon. Als bewoner wilt u van het zonnetje genieten wat op appartement valt. Op een balkon waait het vaak wat harder. Door het klimaat hier in Nederland willen we genieten van iedere minuut zon die ons wordt gegeven. Maar door de wind is het vaak te koud om op een balkon te zitten. Met een glazen balkonhekwerk van RVS of een glazen scherm kunt u uzelf afschermen van de wind en toch het uitzicht behouden.

Een glazen hekwerk is een strakke, open en veilige mogelijkheid voor een balkonhekwerk maar ook voor balustrades. Door gebruik te maken van glaspanelen creƫert u een open sfeer. Denk hierbij aan drukke kantoorpanden. Door voor een glazen balkonhekwerk of glazen balustrade te kiezen worden ruimtes opener, ruimer en laagdrempelig.

Bent u op zoek naar een glazen balkonhekwerk? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Balkonhekwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *