glazen balustrade ingeklemd

Glazen Balustrade Ingeklemd

Glazen balustrade ingeklemd! Bent u op zoek naar ingeklemde glazen balustrade? In onze hekwerk webshop hebben we diverse soorten glazen balustrades. We vinden het belangrijk om een zo compleet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden, en werken er dan ook dagelijks aan ons aanbod te verbeteren. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het complete aanbod glazen balustrades.

Vergelijkbaar:

Glazen balustrade ingeklemd online bestellen

glazen balustrade ingeklemd

Met een glazen balustrade ingeklemd, wordt over het algemeen een glazen balustrade met een vloerprofiel bedoeld. Het glas is in de profiel geklemd en er zijn voor dit type balustrade geen staanders nodig. Deze glazen balustrades hebben een transparant uiterlijk, en verdwijnen in de omgeving.

Wist u dat u glazen balustrades online kunt samenstellen in onze hekwerk webshop? We vinden het belangrijk om naast kwaliteit ook een stukje gemak te kunnen bieden. Om die reden hebben we een handig systeem gemaakt, waarmee u eenvoudig uw eigen balustrade kunt samenstellen.

De kiest allereerst het door u gewenste model, om vervolgens kenmerken als de hoogte, lengte en soort glas te kiezen. We kunnen de balustrades met verschillende soorten glas leveren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gelaagd of gehard glas. Ook kan het glas in verschillende kleuren besteld worden.

Bij iedere wijziging die u doorvoert, berekent de website direct uw prijs. Hierdoor weet je precies waar u aan toe bent, en kunt u de balustrade online bestellen. Na het bestellen zullen wij de glazen balustrade voor u op maat vervaardigen en leveren we deze in zowel Nederland als Belgiƫ.

Alhoewel de balustrades over het algemeen redelijk eenvoudig door u zelf te monteren zijn, kunt u er ook voor kiezen om dit over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij u op locatie langs om de balustrade te monteren.

Meer lezen:

Glazen balustrade ingeklemd van hekwerk webshop

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

een glazen balustrade ingeklemd bestellen, kan dus in onze hekwerk webshop. We vinden het belangrijk om totaal aanbieder op het gebied van hekwerken, afrasteringen en omheiningen te zijn, en om die reden werken er dan ook dagelijks aan ons aanbod te verbeteren.

Mocht u echter op zoek zijn naar een specifiek soort glazen balustrade, en deze nergens kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder! Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, we streven ernaar uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Andere onderwerpen:

Balkonhekwerk