stalen balkonhekken

Stalen Balkonhekken

Stalen balkonhekken op maat vindt u in onze hekwerk webshop. Een uitgebreid assortiment hekwerken en we streven er naar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken te zijn. Om die reden hebben we dus ook diverse soorten balkonhekken in ons assortiment. Dagelijks werken eraan ons aanbod te verbeteren en we streven ernaar uitsluitend kwaliteit te leveren.

Vergelijkbaar:

Soorten stalen balkonhekken

Stalen balkonhekken zijn er in verschillende soorten. Allereerst zijn er twee uitvoeringen: de eerste is het standaard balkonhek om een balkon, de tweede is een zogenaamd Frans balkonhek voor een openslaande deur of raam.

Beide soorten balkonhekken kunnen in verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stalen hekken met spijlen, stalen balkonhekken met glas en lamellen hekwerken. We zullen alle soorten in dit artikel bespreken.

Meer lezen:

Stalen balkonhek met spijlen

Een veel voorkomend balkonhek is een balkonhek met spijlen. Het hekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen verticale spijlen.

Stalen balkonhekken met glas

Een stalen balkonhekwerk met glas heeft als voordeel dat het uitzicht behouden blijft. Ook kiezen veel klanten voor dit type hekwerk wanneer ze meer privacy op hun balkon willen hebben. Dit omdat ze bijvoorbeeld veel inkijk vanaf een tegenover gelegen pand hebben of vanaf de begane grond. Het glas wordt dan mat (ook wel melkglas genoemd) uitgevoerd in plaats van transparant.

Stalen lamellen hekken

Een stalen lamellen hekwerk wordt ook wel een houtlook hekwerk genoemd. Het balkonhek lijkt op een hekwerk vervaardigd uit hout, echter is het volledig gemaakt van staal. Hierdoor is het hekwerk duurzaam en gaat het lang mee. Een houten balkonhek heeft als nadeel dat het jaarlijks veel onderhoud (schilderwerk) nodig heeft. Dit heeft een stalen lamellen hekwerk veel minder.

Stalen balkonhekken op maat

In onze webshop vind je diverse soorten balkonhekken van staal. De hekwerken worden gemaakt in de werkplaats in Nederland en kunnen we in heel Nederland en Belgiƫ leveren.

Allereerst kiest het door u gewenste model, om vervolgens kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking op te geven. Onze stalen balkonhekken kunnen zowel verzinkt als verzinkt en gecoat in een ral kleur geleverd worden. Bijna alle ral kleuren behoren tot de mogelijkheden, waardoor u het hekwerk kunt afstemmen op uw situatie.

Nadat je de kenmerken hebt opgegeven, zullen we een offerte voor je maken. Je kunt bij de aanvraag tevens een aantal foto’s of schetsje van de situatie mee sturen. Nadat we een offerte gemaakt hebben kun je hier akkoord op geven. Als dat gebeurd is, maken we een werktekening van het hekwerk. Deze krijg je per mail ter controle.

Monteren stalen balkonhekwerk

De vervaardigen het hekwerk uit hoogwaardig staal, om het vervolgens bij u te leveren in Nederland of Belgiƫ. De balkonhekken zijn over het algemeen redelijk eenvoudig door u zelf te monteren, maar u kunt natuurlijk ook overlaten aan een van onze ervaren medewerkers. Zij komen dan bij u op locatie langs om de balkonhekken de monteren.

In bovenstaande video laat onze monteur Wout je zien hoe hij een stalen hekwerk rond een dakterras plaatst.

Balkonhek afschermen

stalen balkonhek afschermen

Je kunt een stalen balkonhek eenvoudig afschermen met een balkondoek. Dit doe je bijvoorbeeld om meer privacy op je balkon te krijgen, of uit de wind te kunnen zitten. Een balkonhek afschermen is met een balkondoek eenvoudig te doen. De PVC zeildoeken zijn voorzien van ogen, waarmee het doek aan je balkonhek bevestigd kan worden.

Stalen balkonhekken van Hekwerkwebshop.nl

Zoals u hierboven het kunnen lezen, kunt u stalen balkonhekken online bestellen in onze hekwerk webshop. We hebben een uitgebreid assortiment en streven ernaar de door u gewenste hekwerken te kunnen leveren. Mocht u echter op zoek zijn naar een specifiek soort balkonhekwerk, maar deze nergens kunnen vinden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder.

Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om aan we streven ernaar uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden. Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop laat u verrassen door het aanbod hekwerken.

Andere onderwerpen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *