zeil voor overkapping op maat

Zeil voor overkapping op maat

Heb jij een overkapping zonder wanden en wil je deze graag afsluiten? Dat kan met een zeildoek. Zeil voor overkapping bestel je eenvoudig op maat in onze webshop. We hebben diverse soorten zeildoeken en kunnen deze naar jouw wensen op maat maken.

Waarom een zeil voor overkapping op maat?

Een zeil voor een overkapping heeft diverse voordelen. Zo kan het zeildoek makkelijk verwijderd of opgerold worden wanneer het mooi weer is. De zeildoeken of verandazeilen worden over het algemeen gebruikt om geen last van weersinvloeden te hebben. Denk hierbij aan wind of regen! We maken de zeilen op maat, waardoor je deze precies pas kunt bestellen. Tevens kunnen we de verandazeilen in verschillende uitvoeringen leveren. Een verandazeil bestellen is niet moeilijk. Ontdek hieronder meer:

Soorten zeilen op maat

In onze webshop vind je diverse soorten zeilen op maat. Denk hierbij aan gesloten zeildoeken, raamzeilen een verandazeil met deur. De ritsdeur kan los van de rest van de wand worden geopend en opgerold. Hierdoor kun je door het zeil toch onder de overkapping komen. Ideaal wanneer je geen deur hebt om onder je overkapping te komen.

Zeil voor overkapping laten plaatsen

Het is niet moeilijk om een zeil aan je overkapping te bevestigen. We leveren hier standaard tourniquets bij. Hierdoor kun je het zeil makkelijk plaatsen en weer verwijderen wanneer het weer beter wordt. Natuurlijk is het mogelijk om het zeildoek door een van onze monteurs te laten plaatsen. Zij komen dan bij jouw langs om het verandadoek te plaatsen. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar.

Zeil voor overkapping op maat online bestellen

Een zeildoek voor je overkapping kun je dus eenvoudig online aanvragen in onze webshop. We kunnen de verandazeilen in verschillende kleuren en uitvoeringen voor je maken. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. Neem bij vragen gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer lezen: