hoogte glazen balustrades

Hoogte Glazen Balustrade

De hoogte van een glazen balustrade kan variƫren. Wanneer u wilt weten welke hoogte in uw gemeente verplicht is kun u dit vaak terug vinden in het bouwbesluit van de gemeente. Vaak is deze terug te vinden op de website van de gemeente. Onze balustrades worden over het algemeen geleverd met een hoogte tussen 90 en 120 cm. De meest voorkomende hoogte is 90 cm. We hebben in onze Hekwerk Webshop diverse soorten balustrades die u online kunt bestellen. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod.

Vergelijkbaar:

Hoogte Glazen Balustrade Online Kiezen

hoogte glazen balustrades

In onze Hekwerk Webshop vind u diverse soorten balustrades. Denk hierbij aan glazen balustrades, rvs balustrades en stalen balkonhekwerken. We hebben een uitgebreid assortiment en werken er dagelijks aan ons aanbod te verbeteren.

Omdat we het belangrijk vinden om naast kwaliteit een stukje gemak te bieden, hebben we een handige configurator gemaakt. Met de configurator kunt u uw eigen balustrade samenstellen en bestellen.

U geeft kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking op. De website berekend vervolgens direct uw prijs. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en is het mogelijk om een balustrade online te bestellen. Over het algemeen zijn de glazen balustrades zelf te monteren, maar u kunt dit ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. We leveren de balustrades in Nederland en Belgiƫ.

Glazen Balustrade van Hekwerk Webshop

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

In onze Hekwerk Webshop vind u diverse soorten hekwerken en balustrades. We streven ernaar totaal leverancier te zijn op het gebied van hekwerken, balustrades en afrasteringen. Dagelijks werken we eraan om ons aanbod te verbeteren.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek soort glazen balustrade, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aan te vragen. We streven ernaar uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Andere onderwerpen:

Balkonhekwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *