Aslade op maat

Ruud maakt een aslade op maat

Ik wil jullie vandaag graag iets vertellen over het vakmanschap van Ruud. Ruud is namelijk een expert op het gebied van metaalbewerking en hij maakt de mooiste dingen van staal. Ik heb een tijdje terug een video van hem opgenomen waarin hij een aslade op maat maakt en ik wil jullie deze graag laten zien.

Video: Aslade op maat

De aslade die Ruud maakt, is helemaal uitgewerkt in een tekening. Het is dus echt maatwerk en dat zie je terug in het eindresultaat. Het is mooi om te zien hoe hij van een stuk staal iets functioneel en tegelijkertijd ook heel moois weet te maken.

Lees ook: Aslade open haard

Aandacht voor detail

Wat ik zo bijzonder vind aan Ruud, is dat hij echt aandacht besteedt aan elk detail. Hij neemt de tijd om alles precies goed te krijgen en dat zie je terug in het eindresultaat. Het is echt vakmanschap en dat is iets wat je tegenwoordig niet meer zo vaak ziet.

Als je zelf ook graag een aslade op maat wilt hebben, dan kun je deze bij ons bestellen in onze webshop. We hebben een ruim assortiment aan stookroosters en aslades die op maat gemaakt kunnen worden. Of je nu een aslade nodig hebt voor je open haard of voor je BBQ, bij ons ben je aan het juiste adres.

Lees ook: Stookrooster open haard

Maatwerk oplossingen

Aslade op maat

Maar als je echt iets bijzonders wilt hebben, dan kan ik je zeker aanraden om contact op te nemen. We maken niet alleen aslades, maar ook andere metalen objecten op maat. Denk bijvoorbeeld aan een unieke stookroosters of een prachtig hekwerk voor in de tuin. Bij Hekwerkwebshop.nl is bijna alles mogelijk.

Het is mooi om te zien hoe Ruud zijn passie voor metaalbewerking in zijn werk legt en hoe hij op die manier iets creƫert dat niet alleen functioneel is, maar ook nog eens prachtig om te zien. Ik hoop dat jullie net zo onder de indruk zijn van zijn vakmanschap als ik.

Vragen of advies?

Als je nog vragen hebt over het werk van Ruud of over onze stookroosters en aslades op maat, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder en we hopen dat we je hebben kunnen inspireren met het verhaal van Ruud en zijn vakmanschap.

Lees ook: Wat is een aslade?