Ruud maakt stookroosters

RUUD MAAKT: Stookroosters

Hé jij daar! Ben jij op zoek naar een stookrooster op maat? Dan ben je bij Ruud aan het juiste adres. Ruud maakt namelijk stookroosters van staal op maat. In dit artikel willen we graag drie video’s laten zien waarin je kunt zien hoe Ruud een stookrooster op maat maakt. Laten we beginnen!

Video 1: Stookrooster met Aslade

De eerste video laat zien hoe Ruud een stookrooster met aslade maakt. Dit type stookrooster is ideaal voor mensen die vaak hun open haard of houtkachel gebruiken. De aslade zorgt ervoor dat de as en het vuil eenvoudig opgevangen kunnen worden en dat je de aslade eenvoudig kunt legen. Het stookrooster zelf is gemaakt van staal en past perfect in de vuurplaats.

Lees ook: Stookrooster met aslade

Video 2: Uniek stookrooster

In de tweede video laat Ruud zien hoe hij een uniek stookrooster maakt. Het bijzondere aan dit stookrooster is dat het gemaakt is van verschillende lagen staal. Door de lagen staal op elkaar te stapelen en te lassen ontstaat er een uniek en robuust stookrooster. Dit type stookrooster is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een uniek en stoer stookrooster voor hun open haard of houtkachel.

Lees ook: Stookrooster op maat

Video 3: Stookrooster voor open haard

In de derde en laatste video laat Ruud zien hoe hij een stookrooster op maat maakt voor een open haard. Het stookrooster is gemaakt van staal en past perfect in de open haard. Door het stookrooster op maat te maken, kan het precies worden afgestemd op de afmetingen van de open haard. Hierdoor wordt de efficiëntie van de open haard verhoogd en wordt er meer warmte uitgestraald.

Al met al laat deze serie video’s zien hoe Ruud met veel vakmanschap en precisie stookroosters op maat maakt. Of je nu op zoek bent naar een stookrooster met aslade, een uniek stookrooster of een stookrooster op maat voor je open haard, bij Ruud ben je aan het juiste adres. Met zijn jarenlange ervaring en liefde voor het vak, maakt hij voor iedereen het perfecte stookrooster.

Misschien vind je dit ook leuk: Open haard rooster met aslade