Ruud maakt een uniek stookrooster

RUUD MAAKT: Een uniek stookrooster

In deze video laat Ruud zien hoe hij een uniek stookrooster maakt van staal. Het staal is al gesneden in de vorm die onze klant wenste. Ruud last dit snijwerk aan elkaar zodat er een prachtig en uniek stookrooster ontstaat.

Video: Unieke man maakt uniek stookrooster

Wil je meer van deze video’s zien? Bekijk dan eens de video waarin Ruud een Frans balkonhekwerk maakt of deze video waar hij laat zien hoe een stalen balustrade gemaakt wordt.

Wat is een stookrooster?

Een stookrooster wordt gebruikt in een open haard. Het zorgt ervoor dat het voor een stuk vanaf de grond gestookt kan worden. Hierdoor kan er lucht (zuurstof) onder het vuur komen, waardoor er een beter verbranding optreed. Stookroosters zijn er in verschillende soorten en maten. In onze webshop vind je diverse soorten stookroosters. We hebben er een aantal artikelen over geschreven. Lees gerust eens een van onderstaande artikelen:

We maken de stookroosters op maat. Dit houd in dat je deze volledig op maat en passend in jouw haard kunt bestellen. Stuur ons gerust een schets of vraag eens een offerte aan. We helpen je graag verder.