stripstalen hekwerk in amersfoort

Stripstalen hekwerk in Amersfoort

Ik wil vandaag graag met jullie praten over ons recente project: een stripstalen hekwerk dat we volledig hebben ontworpen en gemaakt naar de wensen van onze klant. We zijn erin geslaagd om een prachtige balustrade te maken. Die perfect past bij het dakterras op de overkapping in Amersfoort. Daarbij wil ik graag de voordelen van een stalen balustrade met jullie delen.

Voordelen stripstalen balustrade

stripstalen hekwerk in amersfoort

Allereerst, waarom zou je kiezen voor een stalen balustrade in plaats van andere materialen? Een stalen balustrade biedt een aantal belangrijke voordelen. Ten eerste is staal een duurzaam en sterk materiaal dat jarenlang meegaat. Een stalen balustrade kan tegen een stootje en is bestand tegen weersinvloeden en slijtage.

Meer lezen: striphekwerk op balkon

Staal is een veelzijdig materiaal

Bovendien is staal een veelzijdig materiaal dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Bij het ontwerpen van een stalen balustrade zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen het ontwerp aanpassen aan de stijl van het gebouw, de omgeving en natuurlijk de wensen van de klant. In het geval van ons recente project, hebben we het stripstalen hekwerk van staal ontworpen en geproduceerd volgens de exacte specificaties van onze klant.

Makkelijk te onderhouden

Een ander voordeel van staal is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Naast het feit dat het sterk en duurzaam is, vereist een stalen balustrade weinig onderhoud. Wanneer het hekwerk is gegalvaniseerd en gepoedercoat, is het bestand tegen roest en corrosie. Dit betekent dat het regelmatig schoonmaken van de balustrade voldoende is om de balustrade in goede staat te houden.

Stripstalen balustrade in Amersfoort

Bij ons recente project hebben we het stripstalen hekwerk van staal in onze werkplaats gelast. Vervolgens hebben we het thermisch verzinkt en gepoedercoat in de kleur zwart. Dit proces zorgt ervoor dat de balustrade bestand is tegen weersinvloeden en slijtage. Daarnaast biedt het ook een esthetisch aantrekkelijke afwerking die past bij de stijl van het dakterras.

Montage in Amersfoort

stripstalen hekwerk in Amersfoort

Na het afwerken van het hekwerk, was het tijd om deze te installeren. Onze monteurs hebben de balustrade rond het dakterras op de overkapping in Amersfoort geplaatst. De installatie van een stalen balustrade kan soms wat complex zijn. Ons team heeft de klus geklaard met professionaliteit en precisie. Het eindresultaat was een prachtige, veilige balustrade die perfect past bij het dakterras.

Hoe wordt een striphekwerk gemaakt?

Vind je dit soort productie video’s leuk om te zien? Bekijk dan ook eens onze video waarin we een stalen balustrade maken.

Stripstalen balustrade van Hekwerkwebshop.nl

Als je overweegt om een balustrade te installeren, raden we zeker aan om te overwegen om een stalen balustrade te laten maken. Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van stalen balustrades. We hebben een team van professionals die klaarstaan om je te helpen met je project.

Of je nu op zoek bent naar een balustrade voor een dakterras, balkon, trap of bordes. Wij kunnen je helpen om de perfecte oplossing te vinden. We bieden op maat gemaakte ontwerpen die passen bij de stijl en het doel van het project en we gebruiken alleen de beste materialen en technieken. Dit om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste normen.

Dus, als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een stalen striphekwerk. Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en advies. We kijken er naar uit om met je samen te werken!

Lees ook: