Glazen balustrade langs zwembad

Glazen Balustrade langs Zwembad in Berkel en Rodenrijs

Glazen balustrades zijn een populaire keuze voor zowel binnen als buiten. Ze zijn veilig, modern en kunnen tegen een stootje. Bovendien zijn ze in verschillende stijlen verkrijgbaar, zodat je er zeker een vindt die bij je huis past.

Onlangs hebben we een glazen balustrade op maat gemaakt voor een klant in Berkel en Rodenrijs. De balustrade is voorzien van een glazen looppoort, die toegang tot het zwembad verschaft. In dit blogbericht vertellen we meer over deze balustrade en de voordelen van glazen balustrades.

Een glazen balustrade langs een zwembad

De balustrade is gemaakt van hoogwaardig glas en is voorzien van een duurzame coating. De stalen staanders zijn verzinkt en gecoat in de kleur RAL 9005 (zwart). De glazen looppoort is voorzien van een slot, zodat je deze veilig kunt afsluiten.

De klant wilde een balustrade die bij de stijl van zijn huis paste en die tegelijkertijd veilig en stevig was. De glazen looppoort geeft de balustrade een moderne uitstraling en maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot het zwembad.

Lees ook: Glazen balustrade met matglas in Amsterdam

Plaatsing in Berkel en Rodenrijs

Glazen balustrade in Berkel en Rodenrijs

De balustrade is geplaatst door onze monteurs Henk-Jan en Albert. Henk-Jan en Albert hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van balustrades. Ze hebben de balustrade vakkundig en netjes geplaatst.

Lees ook: Glazen balustrade in Rotterdam

De klant

De klant is zeer tevreden met het resultaat. Hij vindt de balustrade prachtig en hij voelt zich veilig als hij erop staat.

Voordelen van glazen balustrades

Glazen balustrades hebben veel voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

 • Veiligheid: Glazen balustrades zijn zeer veilig. Ze zijn stevig en kunnen tegen een stootje.
 • Schoonheid: Glazen balustrades zien er modern en elegant uit. Ze kunnen in verschillende stijlen worden gemaakt, zodat je er zeker een vindt die bij je huis past.
 • Duurzaamheid: Glazen balustrades zijn zeer duurzaam. Ze gaan jarenlang mee.
 • Onderhoud: Glazen balustrades zijn relatief eenvoudig te onderhouden. Ze hoeven alleen af en toe schoon te worden gemaakt.

Lees ook: Glazen balustrade op dakterras in Haarlem

Waar moet je op letten bij het kopen van een glazen balustrade?

Balustrade voor zwembad

Als je een glazen balustrade gaat kopen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten:

 • Kwaliteit: Zorg ervoor dat je een balustrade koopt van hoge kwaliteit. Dit is belangrijk voor de veiligheid en duurzaamheid van de balustrade.
 • Stijl: Kies een balustrade die bij de stijl van je huis past. Er zijn glazen balustrades in verschillende stijlen verkrijgbaar, van klassiek tot modern.
 • Afmetingen: Zorg ervoor dat de balustrade de juiste afmetingen heeft voor je terras of balkon.

Lees ook: Glazen balustrade langs trapgat in Heerhugowaard

Glazen balustrade langs zwembad in Berkel en Rodenrijs

Balustrade voor zwembad

Glazen balustrades zijn een goede keuze voor zowel binnen als buiten. Ze zijn veilig, modern en kunnen tegen een stootje. Bovendien zijn ze in verschillende stijlen verkrijgbaar, zodat je er zeker een vindt die bij je huis past.

Als je op zoek bent naar een veilige, moderne en mooie afscheiding voor je terras of balkon, dan is een glazen balustrade een goede optie. Er zijn veel verschillende soorten glazen balustrades verkrijgbaar, dus je kunt er zeker een vinden die bij je behoeften en budget past.

Lees ook: Glazen balustrade kopen

Vragen of advies?

Bent je geïnteresseerd in een glazen balustrade? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met het vinden van de perfecte balustrade voor je woning.

Websitewww.hekwerkwebshop.nl
Telefoon(036) 84 54 240
Emailinfo@hekwerkwebshop.nl

Extra tips voor het kopen van een glazen balustrade

 • Vraag naar de kwaliteit van het glas. Glazen balustrades worden meestal gemaakt van gehard glas. Gehard glas is veel sterker dan gewoon glas en breekt in kleine, onscherpe stukjes als het breekt.
 • Vraag naar het type glas dat wordt gebruikt. Er zijn verschillende soorten glas beschikbaar voor glazen balustrades, elk met zijn eigen voordelen en nadelen. Enkelglas is het goedkoopste type glas, maar het is ook het minst veilig. Gelaagd glas is veiliger dan enkelglas, omdat het uit twee lagen glas bestaat die met een folie zijn verbonden. Dit voorkomt dat het glas in scherpe stukjes breekt als het breekt.
 • Vraag naar de dikte van het glas. Het glas in een glazen balustrade moet minimaal 10 millimeter dik zijn. Dikkere glazen zijn veiliger, maar ze zijn ook duurder.
 • Vraag naar de kleur van het glas. Glazen balustrades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleur van het glas kan een groot verschil maken in de uitstraling van de balustrade.
 • Vraag naar de coating van het glas. Glazen balustrades kunnen worden voorzien van een coating om ze te beschermen tegen weersinvloeden en vuil.
 • Vraag naar de garanties die worden geboden. De meeste fabrikanten van glazen balustrades bieden garanties op hun producten.

Lees ook: Glazen balustrade zelf maken

Glazen balustrades van Hekwerkwebshop.nl

Glazen balustrades zijn een goede keuze voor zowel binnen als buiten. Ze zijn veilig, modern en kunnen tegen een stootje. Bovendien zijn ze in verschillende stijlen verkrijgbaar, zodat je er zeker een vindt die bij je huis past.