stalen trapleuningen

Stalen Trapleuningen

Ben jij op zoek naar trapleuningen gemaakt uit staal? We hebben diverse soorten stalen trapleuningen in ons assortiment. We kunnen het leuningwerk voor je op maat maken, zodat je trapleuning altijd precies past in jouw situatie.

Waarom stalen trapleuningen?

Een trapleuning bied je houvast, wanneer je je verplaatst op een trap. Wanneer je kiest voor een stalen trapleuning, ben je verzekerd van een leuning met een stijlvol en tijdloos uiterlijk. De leuningen zijn stevig en stabiel en gaan jaren lang mee. De leuningen zijn door het strakke design geschikt om in woningen en kantoorpanden gebruikt te worden.

Stalen trapleuningen op maat

Omdat niet een trap hetzelfde is, maken we de trapleuningen op maat. Hoe gaat dit in zijn werk? In onze webshop vind je diverse soorten trapleuningen. Je kiest allereerst het door jou gewenste model, om vervolgens kenmerken als de lengtes, aantallen en afwerking op te geven. We maken op basis van je aanvraag een passende offerte.

Ben je akkoord met de offerte? Dan vertalen we jouw wensen naar een werktekening. Deze krijg je van ons ter controle. Op basis van de tekening kun je controleren of het ontwerp en de maatvoering naar wens is. Na jou akkoord zullen we de stalen trapleuningen op maat voor je maken in de werkplaats in Nederland.

Leuningwerk van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je naast balustrades en sierhekwerk, diverse soorten leuningwerk. We vinden het belangrijk om je een passende oplossing te kunnen bieden voor jouw situatie. Daarom maken we veel van onze producten op maat. Heb je vragen of wil je adres? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.