stookhout kopen

Stookhout kopen

Wil jij online stookhout kopen? Dat kan! Je kunt stookhout eenvoudig online bestellen. Je vind diverse houtsoorten in verschillende verpakkingen, afhankelijk van de toepassing waarvoor jij het hout wilt gebruiken.

Stookhout kopen op pallet’s

Je kunt stookhout op pallets eenvoudig online kopen. De pallets met kachelhout zijn er in twee verschillende soorten. Denk hierbij aan de halve pallet van ongeveer 1 kuub en de hele pallet van ongeveer 2 kuub. Dit zijn de twee meest voorkomende verpakkingen online. Het hout is gestapeld, waardoor je ook echt de aantal kuub’s hout ontvangt, die bij de verpakkingen vermeld staan.

Meer lezen:

Hout in bigbag’s

Naast stookhout op pallets, vind je online ook haardhout voor je open haard of kachel in bigbag’s. Deze vind je in twee soorten, de kuubs verpakking en een twee kuub verpakking. Nadeel van een bigbag is dat het hout er los gestort in zit. Hierdoor ontvang je minder hout, dan wanneer je dezelfde hoeveelheid op pallet besteld.

Stookhout in netzakjes

Naast de bigbag en pallet verpakking kun je ook kachelhout kopen in netzakjes. Dit zijn kleine zakjes waarin een aantal houtblokken verpakt zitten. Over het algemeen is één netzak net genoeg hout om 2 tot 4 uur te stoken in je hout kachel. Voordeel van de netzak verpakking is dat je verschillende houtsoorten kunt proberen, zonder dat je direct een hele kuub dient aan te schaffen. Ze worden tevens veel gebruikt wanneer je weinig ruimte hebt om je hout op te slaan. Nadeel is dat je wel vaker nieuw haardhout zal moeten kopen.

Stookhout kopen en laten bezorgen

Je kunt stookhout eenvoudig online kopen en laten bezorgen. We leveren ons stookhout in Nederland en België. Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod. Ben jij op zoek naar specifiek stookhout? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Haardhout kopen

Bestel haardhout eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten haardhout. Hieronder vind je de beschikbare soorten.

Berekenhout

berkenhout op pallet

Ongeveer 2 kuub berekenhout gestapeld op pallet.

Essenhout

essenhout op pallet

Ongeveer 2 kuub essenhout gestapeld op pallet.

Haagbeuk

pallet haagbeuk

Ongeveer 2 kuub haagbeuk stookhout gestapeld op pallet.

Meer lezen: