houtblokken kopen

Houtblokken kopen

Wil jij online houtblokken kopen? Dat kan! Je kunt houtblokken eenvoudig online bestellen. Je vind de blokken in verschillende verpakkingen. Denk hierbij aan de pallet, bigbag en netzakjes. Ze kunnen over het algemeen in Nederland en Belgiƫ bij jouw op de stoep worden geleverd.

Houtblokken kopen op pallet

Stook jij regelmatig houtblokken in je open haard of hout kachel, dan is een pallet verpakking wat je zoekt. Je vind ze in twee verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan de halve pallet en hele pallet. Een halve pallet met haardhout is over het algemeen rond de 1 kuub, en een hele pallet ongeveer 2 kuub hout. Het hout op een pallet is gestapeld, waardoor je maximaal hout voor je geld krijgt.

Meer lezen:

Bigbag met houtblokken

Een bigbag met houtblokken is er tevens in twee verschillende uitvoeringen. De kuub’s bag en een bigbag van 2 kuub. Nadeel van een bigbag is dat het hout er los in ligt. Hierdoor is een kuub hout in een bigbag, minder dan een kuub hout op een pallet.

Houtblokken in netzakjes

Kachelhout kopen kan ook in netzakjes. Deze kleine verpakkingen zijn ideaal wanneer je verschillende houtsoorten wilt proberen. Je hoeft niet direct een hele pallet te bestellen. Ontdek al ons haardhout.

Haardhout kopen

Bestel haardhout eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten haardhout. Hieronder vind je de beschikbare soorten.

Berekenhout

berkenhout op pallet

Ongeveer 2 kuub berekenhout gestapeld op pallet.

Essenhout

essenhout op pallet

Ongeveer 2 kuub essenhout gestapeld op pallet.

Haagbeuk

pallet haagbeuk

Ongeveer 2 kuub haagbeuk stookhout gestapeld op pallet.

Meer lezen: