glazen balustrade trap

Glazen Balustrade Trap

Glazen balustrade trap! Glazen balustrade voor uw trap kan dienen als trapleuningen. In onze hekwerk webshop vindt u diverse soorten glazen balustrades, die u online op maat kunnen bestellen. Bijna al deze balustrades zijn geschikt om te gebruiken op een trap. Wanneer u op zoek bent naar een glazen balustrade voor een trap, dan raad ik u zeker aan eens een kijkje te nemen in onze hekwerk webshop.

Vergelijkbaar:

Glazen balustrade trap online samenstellen

glazen balustrade trap

Een glazen balustrade trap kunt u online samenstellen in onze hekwerk webshop. Het is namelijk zo dat we het belangrijk vinden om naast het leveren van kwaliteit, ook een stukje gemak te kunnen bieden. Om die reden hebben we systeem ontwikkeld, waarmee u eenvoudig uw eigen glazen balustrade voor trap samen kunt stellen. Ontdek de voordelen glazen balustrade.

Hieronder zal ik u kort uitleggen hoe dit in zijn werk gaat:

allereerst kiest u het door u gewenste model. We hebben een uitgebreid aanbod glas balustrades en balustrades van RVS die allemaal geschikt zijn voor gebruik op trap. Nadat u het model gekozen heeft, kunt u kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking op. De balustrades kunnen zowel van staal als uit RVS vervaardigd worden, en kunnen tevens het soort glas kiezen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gelaagd of gehard glas.

Onze stalen balustrades kunnen worden verzinkt als verzinkt en gecoat in een ral kleur. En onze RVS balustrades blank geleverd of gecoat geleverd worden. Bijna alle ral kleuren behoren tot de mogelijkheden, waardoor u uw balustrade kunt afstemmen op uw situatie.

Tijdens het samenstellen berekent de website direct uw prijs. Hierdoor weet u precies waar je aan toe bent, en kunt u de glazen balustrade voor uw trap direct online bestellen. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om een van onze ervaren monteurs bij u langs te laten komen om de situatie in te laten meten. We zullen dan vervolgens een vrijblijvende offerte voor u maken.

Nadat u de balustrade heeft besteld zullen wij deze voor u op maat vervaardigen en leveren we die in zowel Nederland als Belgiƫ.

Meer lezen:

Glazen balustrades van hekwerk webshop

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

Een glazen balustrade kunt u dus online bestellen in onze hekwerk webshop. Over het algemeen zijn de balustrades redelijk eenvoudig door u zelf te monteren, maar u kunt dit natuurlijk ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij zullen dan bij u op locatie langs komen om de balustrade te monteren.

Mocht u echter op zoek zijn naar een specifiek soort glazen balustrade, maar deze nergens kunnen vinden? Dan raad ik u zeker aan eens contact op te nemen met onze adviseurs en te vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder en omdat we de balustrades op maat vervaardigen, kunnen we maatwerk oplossingen aanbieden.

Neem voor alle balustrades gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat u verrassen door het aanbod.

Vergelijkbare onderwerpen:

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *