RVS trapleuning op maat

RVS trapleuning op maat

Ben jij op zoek naar een RVS trapleuning op maat? Dan heb je die nu gevonden! In onze webshop vind je diverse soorten trapleuningen, waaronder leuningwerk gemaakt uit RVS. Een trapleuning kopen van staal of RVS kan eenvoudig online. Hoe dit in zijn werk gaat lees je hieronder:

RVS trapleuning online bestellen

We vinden het belangrijk dat je een leuning eenvoudig op maat moet kunnen bestellen. We hebben daarom een aantal standaard ontwerpen gemaakt, waaruit je kunt kiezen. Deze kunnen we in de door jou gewenste lengte maken, zodat de trapleuning precies past in jouw situatie.

Hoe gaat het bestellen in zijn werk? Je kiest allereerst het door jou gewenste type trapleuning van RVS. Vervolgens geef je aan wat de lengte en aantallen dienen te zijn. Ook kun je aangeven of we de leuning voor je mogen poedercoaten in een RAL kleur. Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Na het doen van je aanvraag, ontvang je een passende offerte. Als deze akkoord is, maken we een werktekening van de leuning. Deze ontvang je ter controle, zodat je de maatvoering kunt controleren.

Wat is RVS

In bovenstaande video legt onze product specialist Berdien uit wat RVS is.

Productie RVS Trapleuning

Na je akkoord op de werktekening, maken we de RVS trapleuning op maat. We leveren deze in heel Nederland en Belgiƫ. Een trapleuning is relatief eenvoudig te monteren. Mocht je dit liever overlaten aan een van onze monteurs, dan kan dat natuurlijk. Zij komen dan bij jou op locatie langs om de RVS trapleuning te monteren.

Trapleuningen van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je naast hekwerken en balustrades, diverse soorten trapleuningen. Hierbij kun je denken aan stalen trapleuningen, maar ook RVS trapleuningen. We maken het leuningwerk op maat en kunnen deze volledig op jouw wensen aanpassen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op en laat je verrassen door ons aanbod.