kachelhout goedkoop

Kachelhout goedkoop

Wil jij kachelhout goedkoop bestellen? Online vind je diverse partijen die kachelhout aanbieden. Vergelijk de soorten hout, verpakkingen en de prijs goed. Dit om een goed beeld te krijgen van het aanbod. Soms lijkt het alsof het hout erg goedkoop is. Bijvoorbeeld om dat dit los in een bigbag wordt aangeboden. Een gestapelde kuub bevat meer hout, dan een los gestorte kuub.

Kachelhout goedkoop online bestellen

Je kunt kachelhout goedkoop online bestellen. Je vind dit in verschillende verpakkingen. Denk hierbij aan haardhout gestapeld op een pallet of verpakt in netzakjes. Hieronder zal ik je een aantal voorbeelden geven.

Meer lezen:

Haardhout kopen

Bestel haardhout eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten haardhout. Hieronder vind je de beschikbare soorten.

Berekenhout

berkenhout op pallet

Ongeveer 2 kuub berekenhout gestapeld op pallet.

Essenhout

essenhout op pallet

Ongeveer 2 kuub essenhout gestapeld op pallet.

Haagbeuk

pallet haagbeuk

Ongeveer 2 kuub haagbeuk stookhout gestapeld op pallet.

Pallet goedkoop kachelhout

Kachelhout of stookhout wordt veel op een pallet aangeboden. Deze zijn er over het algemeen in twee verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan een halve pallet (1 kuub) of een hele pallet (2 kuub). Let hierbij goed op de afmetingen. Soms lijkt het alsof een hele pallet 2 kuub is, maar is dit in werkelijkheid minder. Aandachtspunt: zijn de afmetingen van de pallet vermeld? Is dit niet het geval. Dan is dat reden om extra alert te zijn.

Stookhout goedkoop in bigbag’s

Stookhout of kachelhout wordt veel in bigbag’s aangeboden. Dit snappen we helemaal. Ze zijn makkelijk te vervoeren en ideaal om hout in te bewaren. Een kleine bigbag heeft over het algemeen een inhoud van 1 kuub. Nadeel is dat het hout niet gestapeld is, waardoor de hoeveelheid houd gestapeld minder dan 1 kuub is. Houd hier rekening mee!

Goedkoop kachelhout in netzakjes

Naast kachelhout op pallets en in bigbag’s vind je ook kachelhout kopen in netzakjes. Deze zijn ideaal om te gebruiken wanneer je niet veel ruimte hebt om je hout op te slaan. Nadeel is dat wanneer je regelmatig hout stookt, je ook regelmatig nieuw hout moet bestellen.

Geniet van je haardvuur of kachelvuur tijdens de wintermaanden met goedkoop haardhout.

Meer lezen: