haardhout handel

Haardhout handel

Ben jij op zoek naar een haardhout handel? Dan ben je aan het juiste adres! We hebben diverse soorten haardhout in onze webshop die je eenvoudig online kunt bestellen. Na bestellen wordt het stookhout op pallet bij je thuis geleverd, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van een heerlijk knapperend haard vuur.

Haardhout bestellen bij de handel

Je kunt in onze webshop diverse soorten haardhout bestellen. Denk hierbij aan essenhout, berkenhout en haagbeuk. Het hout leveren we gestapeld op pallets van ongeveer 1,9 kuub (m3). Hieronder zal ik de houtsoorten en de voordelen ervan kort bespreken.

Essenhout

Essenhout is uitermate geschikt voor open haarden. Het heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Het is traag brandhout en makkelijker aan te steken dan andere houtsoorten. Ook spat het niet en geeft essenhout een mooie rustige vlam. Stook er je open haard mee op, pak een goed boek en geniet van de heerlijke warmte die het geeft.

Berkenhout

Berekenhout is ander dan essenhout ook geschikt voor kleinere kachels en haarden. Het is een zachte houtsoort met een makkelijke ontbranding. Berkenhout heeft een heerlijke geur en geeft een prachtig vlammenspel met een felle vlam. Heb jij weinig ervaring met het stoken van haardhout? Dan is berkenhout wat je zoekt. Het is een ideale houtsoort voor een beginnende stoker.

Haagbeuk

De haagbeuk is een ideale houtsoort om te stoken op koude dagen. Het geeft een heerlijk vlammenspel. Deze hardhout soort brand langzaam op en geeft veel warmte af.

Haardhout kopen

Bestel haardhout eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten haardhout. Hieronder vind je de beschikbare soorten.

Berekenhout

berkenhout op pallet

Ongeveer 2 kuub berekenhout gestapeld op pallet.

Essenhout

essenhout op pallet

Ongeveer 2 kuub essenhout gestapeld op pallet.

Haagbeuk

pallet haagbeuk

Ongeveer 2 kuub haagbeuk stookhout gestapeld op pallet.

Haardhout handel

Je kunt haardhout bestellen bij onze haardhout handel. We hebben diverse soorten haardhout in ons assortiment en leveren deze goed gedroogd op pallet. We kunnen het stookhout bij jou thuis leveren op de stoep, waardoor je snel kunt genieten van een heerlijk vuur.

Meer lezen:

Haardhout opslaan

Je kunt je haardhout eenvoudig opslaan in een haardhoutopslag. In onze webshop vind je naast stookhout, ook diverse soorten stalen bergingen. Een stalen houtopslag heeft enorm veel voordelen, zo is het stevig en stabiel en gaan ze jaren mee.

Types Haardhoutopslag

Hieronder vind je een overzicht van onze stalen haardhout opslagen die geschikt zijn om buiten te gebruiken. Standaard is het staal thermisch verzinkt, maar eventueel kunnen ze worden gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze.

Houtopslag HH07

Deze houtopslag is gemaakt van staal en voorzien van een gaaswerk in de zijvakken.

Houtopslag HH08

Mooie stalen houtopslag met verticale spijlen in de zijvakken.

Houtopslag HH09

Houtopslag met prachtig cortenstalen snijwerk in de zijwanden.

Houtopslag HH10

Deze houtopslag is gemaakt uit staal en heeft een RVS dak. Ideaal voor haardhout.

Meer lezen: